Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hány éves a legfiatalabb...

Hány éves a legfiatalabb ember, aki a környezetetekből megkapta az oltást?

Figyelt kérdés
Több helyen olvasom, hogy Budapesten már egészséges 40-30 éveseket is hívnak. Én is budapesti vagyok, de nálunk még az 50-es szüleim sem hívták még, akik elvileg "veszélyeztetett" kategóriába tehetőek.
2021. ápr. 8. 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:
44 éves, Zala megyei városban, betegségről nem tudok, marmint nem veszélyeztetett, nem tanár, nem eü-is.
2021. ápr. 8. 14:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Több egészséges egyetemista ismerősöm is kapott már, különböző településeken.
2021. ápr. 8. 15:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Férjemet hívták oroszra, 53 éves, de nem kérte. Megkaphatta volna április 2.-án. Engem holnapra hívtak be oroszra, 9.-ére. De én sem kértem. Viszont engem még nem hívtak volna, 38 éves vagyok, csak elkeveredtem egy másik orvos listájára, és ő már az ilyen időseknél tart.
2021. ápr. 8. 15:54
 4/9 anonim ***** válasza:
18, vidéken, egészséges. De teljesen random, van aki fiatal, és kapja, van aki idős és még nem, akár azonos praxisban is...
2021. ápr. 8. 16:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Még mindig 4-es. A mi pesti körzetünkben megtudtuk, hogy jelenleg hatvanas években születetteket oltanak, legalább 1 hét míg a 30-asok sorra kerülnek, ha addig nem frissítik a listát új regisztráltkakal.
2021. ápr. 8. 16:20
 6/9 anonim ***** válasza:
26, a tesóm, szoptatós kismama, talán asztmás is. A háziorvos adott neki oltóponti időpontot. Budapest belseje.
2021. ápr. 8. 17:00
 7/9 anonim ***** válasza:
#3-as, megkérdezhetem, miért nem kerted az oroszt? Van ellenjavallata valamilyen betegséged miatt? Én is azt kapom pár nap múlva.
2021. ápr. 8. 17:22
 8/9 anonim ***** válasza:
21 éves. Egészséges. Orosz vakcinát kapott.
2021. ápr. 8. 19:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Hármas vagyok, több okból is nem kértem az oroszt, de a legfőbb ok, hogy sokat utazom, és azt valószínűleg több helyen nem fogják elfogadni, hanem kötelező teszt, karantén stb. Én pedig kifejezetten azért oltatom be magam, hogy tudjak utazni. Az orosszal meg olyan lenne, mintha be sem lennék oltva.
2021. ápr. 8. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!