A covidhívőknek tényleg már csak a rettegés jut és az oltásba fektetett halvány remény? Ők izoláltan élnek, nincsenek már kapcsolataik sem? Milyen életük lehet?
Elképzeltem így mezei, politikától mentesen élő emberként, hogy milyen lehet a covidhívők élete, akiknek a gondolata csak a vírus körül és a rettegés körül forog. Maszkokkal az arcukon járnak-kelnek, fertőtlenítővel kelnek-feküdnek és megszakították a kapcsolataikat, néhányan a saját anyjukat se látták már 2 éve, nehogy ő is "elkapja". Tulajdonképpen mit is kapna el? Egy pont olyan koronavírust, mint az eddigiek, amik légzőszervi szindrómákat okoztak.
Az oltások pedig semmit sem érnek, már csak annyi vigasz maradt a hívőknek, hogy az oltástól TALÁN nem lesz súlyos és TALÁN nem halsz meg, de ez már rég megdőlt, mert oltottak is vannak gépeken és halnak is meg nagy számban.
Már nem marad lassan remény mikor ébred fel mindenki, hogy jól átb@szták a politikusok?
22, de a butaság, a tájékozatlanság és a szűklátókörűség sem véd meg!
A központilag kiadott dogmákban való vakhit sem véd, ahol minden ellenvéleményt, vagy kritikát lenyomnak😄
#11: Scamdemic, ezt láttad már? :)
Rajtam arc/levegő melegítés miatt van maszk, mert megfáztam.
Anyám ilyen virus paranoiás amúgy, alig fogadta el, hogy sima nátha. Orvos meg odaírná, hogy covid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!