A gyenge immunrendszert kimutatja a vérvétel?
Ugye az orvos megnézi a papírt azt mondja okés de vitaminokról sosincs szó.
Akkor kell szedni vitamint ha jó a vérkép?
Azon látják ha gyenge az immunrendszer?
Nem rég voltam beteg de a vérképem jó lett,viszont szedni akarnék attól még vitamint.Szerintetek?
Nem hinném, hogy kimutatja. Amúgy mit értesz gyenge immunrendszer alatt? Nehezen észrevehető, makacs fertőzéseid vannak itt-ott? Évente többször kell antibiotikum-kúra?
Én most ugyan magánban vizsgáltatom ki magam (munkáltató által biztosított, nem nekem megy ilyen jól), tehát lehet más a helyzet, mint a háziorvosoknál. De nyugodtan kérdezd meg az orvosodat! Mit javasol, kell-e multivitamin, ha igen, milyet javasol! Esetleg laborból vizsgálhat D-vitamint vagy egyebet.
Én most rákérdeztem és azt mondta az orvosom, nyugodtan szedjek multivitamint, akár váltsak márkát egy idő után. Csak extrém sokat ne szedjek semmiből.
A változatos étkezés azonban fontosabb és azt se felejtsem el, hogy a vitamintablettákban is jó pénz van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!