A pfizer mellékhatások csoport mennyire hiteles a facebookon?
Itt a csoport linkje. Beléptem. Elképesztő képeket láttam és mellékhatásokról írnak, halálesetekről, amiket összefüggésben hoznak a vakcinákkal, bizonyos esetek elismert alapon, boncolás alapján is megerősítést nyertek, hogy köze van az oltásnak a halálhoz.
Viszont sok olyan esetet olvasok, hogy hullik valaki haja oltás óta ami lehet csak véletlen egybeesés? Nekem is hullott a hajam régen egy időben sokszor, de nem volt még akkor ilyen. Most mentem volna felvenni a 3. vakcinát, de látom 3. vakcina után is van aki nagyon beteg lett. Így meggondoltam magam, hogy elég nekem ez a 2 oltás is, nem fogok 3. oltás és többet beadatni! A második után én is rosszul voltam, de elviselhető módon, pár napig.
#20 Dehogynem hazudnak, csak hazugsággokkal tudják "hitelesíteni" a téveszméiket.
Saját környezetemben is hazudozik az összes antivaxer kivétel nélkül.
CSak azt irnak oda amit tapasztaltak, ami neki a valóság.
Ha nem lenne vagy nincs baja valakinek akkor az nem ír oda.
Tehát szerintem meg eza valós, nem az aki haszon miatt terjeszt valamit.
A média is ebből él.
#22 Az elmebetegek is azt mondják, amit ők tapasztalnak, de attól az még ostobaság lesz.
Ha mellékhatást tapasztalnak, miért nem mennek az orvoshoz kivizsgálásra? Egyetlen orvosi szakveleményt nem láttam fotózva, hogy "én elmentem az orvoshoz a tünetemmel és ő kiadott egy ambuláns lapot, amin az volt, hogy sine morbo, es nem foglalkoztak a problémával" Hol vannak ezek? Egy frászt! Odaköltenek a fb-ra valami marhaságot, hogy igazolják a saját elmegyengeségüket, de annyira nem komily a "halálos probléma", hogy orvoshoz menjenek. Nevetségesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!