A pfizer mellékhatások csoport mennyire hiteles a facebookon?
Itt a csoport linkje. Beléptem. Elképesztő képeket láttam és mellékhatásokról írnak, halálesetekről, amiket összefüggésben hoznak a vakcinákkal, bizonyos esetek elismert alapon, boncolás alapján is megerősítést nyertek, hogy köze van az oltásnak a halálhoz.
Viszont sok olyan esetet olvasok, hogy hullik valaki haja oltás óta ami lehet csak véletlen egybeesés? Nekem is hullott a hajam régen egy időben sokszor, de nem volt még akkor ilyen. Most mentem volna felvenni a 3. vakcinát, de látom 3. vakcina után is van aki nagyon beteg lett. Így meggondoltam magam, hogy elég nekem ez a 2 oltás is, nem fogok 3. oltás és többet beadatni! A második után én is rosszul voltam, de elviselhető módon, pár napig.
Nem vagyok hajlandó csak emiatt belépni egy csoportba. Privát, gondolom nem mind a 94 ezer tag mellékhatással rendelkező, Pfizerrel oltott...
Amit viszont a környezetemben látok, meg időnként a Vakcinainfós Facebook csoportban: sokan hónapokkal később jelentkező, bármilyen orvosi panaszt az oltásra fognak. Igen, valóban nem lehet biztosan tudni, hogy az okozza-e, de...
1. A mellékhatásokat úgy vizsgálják, hogy a bejelentett mellékhatások számát az oltottak arányára vetítve összehasonlítják az átlag, oltás nélküli populációban történő előfordulással.
2. Vannak ismert mellékhatások, de nem olyan számban, amiket így jópáran előadnak.
3. Emellett meg sokan dohányoznak, elhízottak, nem sportolnak, egészségtelenül táplálkoznak, holott azoknak sokkal nagyobb a kockázata.
4. És végül... Egy egyszerű fájdalomcsillapítónak több mellékhatása lehet.
Vagy egy nagyon jó példa, igaz, nem Pfizer...
Az AstraZeneca kapcsán a rögképződéses eset hogy fel lett fújva. Már nem emlékszem a pontos arányra, de valami 200 ezer oltottból volt egy eset.
A fogamzásgátlót szedő nők körében évente 10 ezerből háromnál alakul ki rögképződés. És mégsem hallottam a tiltakozást a fogamzásgátlók ellen, még a nők részéről sem, nemhogy a férfiak részéről!
Azért több ezer ember nem kamuzik talán.
Egy kettő még elképzelhető, de annyi nem.
Azt tudni kell hogy ez még csak a kisérlet, csak teszt.
Hosszú évek múlva lehetne megmondani hogy milyen hatása van pontosan.
De nem kesz vége a 3. oltással sem, úgy is oltatni kell majd.
Épül a gyár, vajon mit csinálnának a kész valcinával?
" Pl. az is előfordulhat hogy propaganda trollok, oltás fanatikusok is hozzászólnak mint "pfizer mellékhatások elszenvedője" bugyuta stílusban hogy elhomályosítsák a valóságot..."
Persze, hogy előfordulhat. De mi a valószínűbb?
- "OLTÁS fanatikusok" az oltás rossz hírét keltik
- OLTÁSELLENES fanatikusok az oltás rossz hírét keltik
Olyan stílusban, amit a sors adott nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!