Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A pfizer mellékhatások csoport...

A pfizer mellékhatások csoport mennyire hiteles a facebookon?

Figyelt kérdés

[link]

Itt a csoport linkje. Beléptem. Elképesztő képeket láttam és mellékhatásokról írnak, halálesetekről, amiket összefüggésben hoznak a vakcinákkal, bizonyos esetek elismert alapon, boncolás alapján is megerősítést nyertek, hogy köze van az oltásnak a halálhoz.

Viszont sok olyan esetet olvasok, hogy hullik valaki haja oltás óta ami lehet csak véletlen egybeesés? Nekem is hullott a hajam régen egy időben sokszor, de nem volt még akkor ilyen. Most mentem volna felvenni a 3. vakcinát, de látom 3. vakcina után is van aki nagyon beteg lett. Így meggondoltam magam, hogy elég nekem ez a 2 oltás is, nem fogok 3. oltás és többet beadatni! A második után én is rosszul voltam, de elviselhető módon, pár napig.

2021. okt. 17. 00:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%
Hát nem tudom, de olyan posztot is láttam hogy valaki 2 hónapra lett rá NÁTHÁS. Szóval néhány ember tuti csak bemeséli magának. Én most vagyok túl az első oltásomon. Anyukám már annó minden szarral beoltatott, úgy vagyok vele, hogy amúgy minden oltásnak vannak szövődményei, csak ugye az ilyen haláleseteket, amikor másik oltásban halnak meg az emberek nem hypeolja fel a média. Ugyanúgy beveszik az ibuprofent meg a nem tudom milyen gyógyszereket (mert amúgy köztudott, hogy igazából minden ilyen erősebb gyógyszernek érdekes mellékhatásai vannak), amik ugyanúgy mellékhatásokkal rendelkeznek. Ha ebbe az oltásba halok bele, akkor ebbe, ha nem, meg majd másba.
2021. okt. 17. 00:32
 2/23 A kérdező kommentje:
Nekem a 2. oltás után hányinger, erős izomfájdalmak jöttek, gyengeséggel. Ez tartott 3 napig. 4. napra levágták. Viszont nem kételkedem, hogy vannak akik nagyon betegek lesznek, mert a kolleganőm 1 hónapig nem jött a 2. vakcina után dolgozni, kórházban is volt. Én meghalni azért nem szeretnék az oltástól még, van egy 14 éves lányom, szeretném látni felnőtt nőként és unokázni is szeretnék! Eddig úgy voltam vele ha kell az emberiségért megteszem, hogy felveszem az oltást, de már folyamatosan az oltást reklámozzák megint és újabb hullámok jönnek, így nem is látom értelmét oltogattattni magam, hogy aztán tényleg egy következő booster miatt bajom essen!
2021. okt. 17. 00:37
 3/23 anonim ***** válasza:
62%
Biztos, hogy vannak, akik betegek lesznek. Viszont nekem a családban (lekopogom) de mindenki átvészelte hamar az oltást emiatt én is beadattam 1 hete. Izomfájdalmam volt, meg kicsit fáradt voltam. Ez tartott 1 napig. Bár az izomfájdalom még mindig érezhető, véleményemszerint túl hamar sportoltam, mert 2 napra rá nekem focimeccsem volt. Meghalni, tinédzser létemre én sem szeretnék, csak végre visszakapni az életet, ami a vírus előtt volt. Mert pont emiatt oltattam be magam, egy kis lépés a normalitás visszajövetele érdekében. Nem magam miatt. 3 Milliárd ember adatta be kb a vakcinát, reméljük a legjobbakat, és reméljük, hogy egészségesen jövünk ki az egészből. 1-es voltam, szép estét.
2021. okt. 17. 00:44
 4/23 anonim ***** válasza:
31%
Nem tudom de szerintem is sokak csak bemesélik maguknak. Én 3 adag Pfizert kaptam a 2. Után 7 hónappal rá kaptam a 3. Pfizert és nyilván voltak oltási reakcióim pl láz gyengeség stb.. de ez pár napon belül elmúlt és a 3 közül 1 nel se fordult elő hosszútávú mellékhatás ami mondjuk hónapokig vagy hetekig tartott volna!
2021. okt. 17. 01:43
 5/23 anonim ***** válasza:
34%

Nem vagyok hajlandó csak emiatt belépni egy csoportba. Privát, gondolom nem mind a 94 ezer tag mellékhatással rendelkező, Pfizerrel oltott...

Amit viszont a környezetemben látok, meg időnként a Vakcinainfós Facebook csoportban: sokan hónapokkal később jelentkező, bármilyen orvosi panaszt az oltásra fognak. Igen, valóban nem lehet biztosan tudni, hogy az okozza-e, de...

1. A mellékhatásokat úgy vizsgálják, hogy a bejelentett mellékhatások számát az oltottak arányára vetítve összehasonlítják az átlag, oltás nélküli populációban történő előfordulással.

2. Vannak ismert mellékhatások, de nem olyan számban, amiket így jópáran előadnak.

3. Emellett meg sokan dohányoznak, elhízottak, nem sportolnak, egészségtelenül táplálkoznak, holott azoknak sokkal nagyobb a kockázata.

4. És végül... Egy egyszerű fájdalomcsillapítónak több mellékhatása lehet.

Vagy egy nagyon jó példa, igaz, nem Pfizer...

Az AstraZeneca kapcsán a rögképződéses eset hogy fel lett fújva. Már nem emlékszem a pontos arányra, de valami 200 ezer oltottból volt egy eset.

A fogamzásgátlót szedő nők körében évente 10 ezerből háromnál alakul ki rögképződés. És mégsem hallottam a tiltakozást a fogamzásgátlók ellen, még a nők részéről sem, nemhogy a férfiak részéről!

2021. okt. 17. 05:13
 6/23 anonim ***** válasza:
71%

Azért több ezer ember nem kamuzik talán.

Egy kettő még elképzelhető, de annyi nem.

Azt tudni kell hogy ez még csak a kisérlet, csak teszt.

Hosszú évek múlva lehetne megmondani hogy milyen hatása van pontosan.

De nem kesz vége a 3. oltással sem, úgy is oltatni kell majd.

Épül a gyár, vajon mit csinálnának a kész valcinával?

2021. okt. 17. 06:07
 7/23 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is kialakult egy betegségem a 2. oltás után 2 héttel, és beléptem a csoportba, hátha találok információt hasonló esetekről. De elég alacsony színvonalúnak látom ott az eszmecserét, nekem nem igazán hiteles... Egyik nap pl. valami ilyen volt megosztva, hogy férgek vannak az oltóanyagban. 🤦‍♂️ Saját tapasztalatom alapján viszont arra jutottam, amire te is. 3. oltásra már val.szeg nem megyek el.
2021. okt. 17. 09:21
 8/23 anonim ***** válasza:
82%
Az szépsége az online térnek hogy bárki állíthat bármit, senki nem tudja leellenőrizni az igazság tartalmát. Pl. az is előfordulhat hogy propaganda trollok, oltás fanatikusok is hozzászólnak mint "pfizer mellékhatások elszenvedője" bugyuta stílusban hogy elhomályosítsák a valóságot, és az jöjjön le hogy ezek az emberek kamuznak vagy alacsony IQ-val rendelkeznek.
2021. okt. 17. 09:45
 9/23 krwkco ***** válasza:
38%

" Pl. az is előfordulhat hogy propaganda trollok, oltás fanatikusok is hozzászólnak mint "pfizer mellékhatások elszenvedője" bugyuta stílusban hogy elhomályosítsák a valóságot..."

Persze, hogy előfordulhat. De mi a valószínűbb?

- "OLTÁS fanatikusok" az oltás rossz hírét keltik

- OLTÁSELLENES fanatikusok az oltás rossz hírét keltik

Olyan stílusban, amit a sors adott nekik.

2021. okt. 17. 11:25
 10/23 anonim ***** válasza:
71%
Az emberek leírják a saját tapasztalatukat. A másik oldalon igazmondó politikusok erőltetik az oltást, amin óriási hasznuk van. Ezek után szerinted melyik a hitelesebb?
2021. okt. 17. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!