Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A pfizer mellékhatások csoport...

A pfizer mellékhatások csoport mennyire hiteles a facebookon?

Figyelt kérdés

[link]

Itt a csoport linkje. Beléptem. Elképesztő képeket láttam és mellékhatásokról írnak, halálesetekről, amiket összefüggésben hoznak a vakcinákkal, bizonyos esetek elismert alapon, boncolás alapján is megerősítést nyertek, hogy köze van az oltásnak a halálhoz.

Viszont sok olyan esetet olvasok, hogy hullik valaki haja oltás óta ami lehet csak véletlen egybeesés? Nekem is hullott a hajam régen egy időben sokszor, de nem volt még akkor ilyen. Most mentem volna felvenni a 3. vakcinát, de látom 3. vakcina után is van aki nagyon beteg lett. Így meggondoltam magam, hogy elég nekem ez a 2 oltás is, nem fogok 3. oltás és többet beadatni! A második után én is rosszul voltam, de elviselhető módon, pár napig.

2021. okt. 17. 00:24
1 2 3
 11/23 krwkco ***** válasza:
14%

"Az emberek leírják a saját tapasztalatukat. A másik oldalon igazmondó politikusok erőltetik az oltást, amin óriási hasznuk van. Ezek után szerinted melyik a hitelesebb?"

Az oltáselleneseket nem a pénz motiválja, de vannak más indítékok is. Az, hogy amiben hisznek és amivel az életüket kockáztatják, azt mindennél több ember hite megerősítené. Hogy csökkenjen a saját belső bizonytalanságuk. Erre jó példák a vallások olyan hívői, akik nem haszonszerzési céllal terjesztették a hitet.

Ami a politikusokat illeti, vannak a világnak olyan részei is, ahol a politikusokat elszámoltatják, ha saját zsebre dolgoznak. És négyévenként kétesélyes választások előtt kell beszámolniuk arról, hogy az intézkedéseik hasznosak voltak. És ott is szorgalmazza a vezetőség az oltásokat.

2021. okt. 17. 13:53
 12/23 anonim ***** válasza:
43%

Bocs, de a FB magán csoport mikor volt hiteles?

Pont annyira hitelesek ezek az infók, mint az összes többi social media magán tartalom, vagy a legtöbb kereskedelmi média, sajtó: semennyire.

2021. okt. 17. 19:08
 13/23 anonim ***** válasza:
76%
krwkco! Te valami fizetett oltás hittérítő vagy szimplán agyilag 1 bites? Már 1 hónapja követem a covid kérdéseket, és folyamatosan osztod az észt. Ember, térj már vissza a valóságba és nézz már körbe mi történik! Olvasgass tanulmányokat, ha sík h@lye vagy a mikrobiológiához kérdezz olyan embert aki el tudja magyarázni neked a lényeget.
2021. okt. 17. 19:17
 14/23 krwkco ***** válasza:
46%

Az olvasmányaim alapján, amik között tudományos közlemények is vannak, meg vagyok győződve róla, hogy

- a SARS-2 vírus valóban létezik

- az örökítőanyaga PCR tesztekkel kimutatható és más örökítőanyagoktól megkülönböztethető

- a COVID elnevezésű tüneteggyüttest és betegséget okozza

- ez ellen több gyógyszergyártó immunvédelmet kiváltó oltásokat fejlesztett ki és ezek hatásosságát és elfogadható szintű ártalmatlanságát több lépcsőben bizonyította

- ez utóbbiakat gyógyszerészeti hatóságok gyorsított de megfelelő eljárásokkal ellenőrizték.

Ezért nem tudom, hogy kitől kaphatnék pénzt, de ha tudsz ilyen forrást, írd meg privátban és felezünk.

Ez a szöveg önmagában is legalább 1072 bit, 8 bit/karakterrel számolva. Nem vagyok 1 bites, csak azért, mert mást gondolok, mint Te.

2021. okt. 17. 19:57
 15/23 A kérdező kommentje:
Krwkco! Nálam a covid tünetmentes volt, tehát nem mindenkinek okozza a betegséget. Szóval védett voltam oltás nélkül is. Erre mi az okos magyarázatod?
2021. okt. 17. 20:23
 16/23 A kérdező kommentje:
Oltatni pedig csak azért oltattam be magam mert tenni akartam érte hogy vége legyen!
2021. okt. 17. 20:30
 17/23 anonim ***** válasza:

#15 Bármilyen fertőzés esetén a tünetmentességet okozhatja:

-kis mennyiségű kórokozó bejutása, amit a szervezet hazar legyőz (emiatt kellett a maszk, hogy csökkentsük a bejutó vírusszámot)

-elózetes passzív, vagy aktív immunizálás után a nagyobb mennyiségű kórokozót is hamarabb le tudja gyózni a szervezet (az ellenanyag, illetve immunmemóriasejtek rendelkezésre állnak)

-a szervezet nem veszi észre a kórokozót (sok esetben halállal végzódik, nagyon ritka típus)

A te esetedben nyilván az első két variáció játszik. Van egy elmélet a BCG oltással kapcsolatos összefüggésről. Elképzelhetó, hogy a fiatalok azért tünetmentesek általában, de ez még nem bizonyított.

Ha folyamatosan alacsony vírusszámmal találkoztál, akkor esélyes, hogy végig volt ellenanyagod, emiatt lehetett a lefolyás tünetmentes.

Egyelőre nem bizonyított, hogy miért lesz súlyos veteg az egyik ember, a másik pedig tünetmentes. Az viszont látszik, hogy ha calaki tünetmentesen, vagy enyhe tünetekkel átvészeli a fertőzést, az nem garancia arra, hogy a következő fertőzés nem lesz súlyos ugyanannál az embernél.

Szóval olyat kérdeztél, amire pillanatnyilag szerintem nem tudja senki a választ pontosan.

2021. okt. 17. 20:40
 18/23 anonim ***** válasza:
46%
Semennyire nem hiteles, mélybutaságban elő gődénybirkák gyülekezőhelye.
2021. okt. 17. 20:58
 19/23 manly ***** válasza:
100%
A face alapvetően nem hiteles, pláne az ilyen coportok ahol mindenki azt ír amit akar .
2021. okt. 18. 11:27
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem több ezer ember nem kamuzik. 18. Sajnos az a baj, hogy a magadfajták ennyivel letudják. Csak megsúgom, már Rusvai is Gődénnyel ért egyet. Szóval innentől kezdve kissé röhejes ez a gődényezés.
2021. dec. 23. 03:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!