Komolyan visszakarják hozni a maszkviselést ennyi oltott után?
"én meg videóztam, hogy sok idióta"
Én mikor a elém kerül egy ilyen videó, akkor szoktam röhögni hogy megint valami idióta aki ilyeneket videóz.
Az tökéletesen mindegy minek tartják. Ha egy kórház munkát hirdet covid osztályra segédápolói pozíciók betöltésére, akkor is lehet menni ha szerinte ez egy "kamu" osztály. A kórház attól még ide keresi. Függetlenül attól, hogy az esetleges jelentkező szerint nincs is ilyen, a munka valós.
"Legalább lesz egy csomó munkahely."
Igy már átment? Világos? Vagy lerajzoljam?
62
Elég rettegő és bégető életed lehet :D
Ennél összefüggéstelenebb baromság nem jutott eszedbe?
Csak egy megjegyzés: Ázsiában nagyon regen hordanak maszkot az emberek. Idáig már leírták előttem is. Azt viszont még senki, hogy covid előtt csak a tüneteseknek tették kötelezővé a maszk hordását, viszont az emberek 80%-a önszántából hordja, mert tapasztalta, hogy hatékony.
Volt egy kommentelő, aki a vírus méreteivel jött. Jelenlegi álláspont szerint ez a vírus cseppfertőzéssel terjed, tehát nem lebeg szabadon a levegőben, hanem a saját méreteinél nagyságrendekkel nagyobb porszemcséken, vagy a kilélegzett nyálcseppeken (aeroszol) van, amit a sima, sebész maszk is megfog. Tehát a porszemcse, es aeroszol méretet kell nézni, nem a vírus méretét. Nos igen, gondolkozni kéne ...
Én nem tenném kötelezővé a maszkot, viszont adott esetben most is felveszem (metrón), pedig 3* oltott vagyok. Egyéb fertőzést sem akarok elkapni, es ez most egy jó indok, hogy hordjam. Nem tudok betegszabira menni (idő sincs, es sokba kerül), úgyhogy én hordom, es kesz. Sima orvosit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!