Más is rosszul van az elvileg "csodaszer" immunerősítő D-vitamintól?
Vettem 4000NE kiszerelésben a téli influenza szezonra való felkészüléshez. 3 napig szedtem és egyre rosszabbul lettem tőle. Erős fejfájás, hányinger, émelygés, álmatlanság, gyengeség, szédülés, fura érzés a szívben, szívritmuszavar. Amelyik napon nem vettem be, estére elmúlt minden.
Létezik valamiféle allergia vagy intolerancia? Más is tapasztalt ilyet?
Étkezés közben vettem be, nem éhgyomorra! Drogériában vettem, nem netről.
400.000NE/nap számokat is villogtatnak egyes cikkek betegség idejére, ezért nem értem mi lehet. A háziorvosom nem hallott még ilyenről.
Nincs benne cink? Nem írtál márkát, de van, ahol kombinálják a vitaminokat.
Én a cinkkel jártam így, hogy minden alkalommal szédelgés, hányinger, fejfájás - nő vagyok, a család már rám fogta, hogy tutira terhes vagyok, akkor képzelheted, hogy mennyire... míg rá nem jöttem, hogy a vitamin a ludas.
Nyilván nem a D vitamintól vagy rosszul, lehet a tabletta, vagy a kapszula valamelyik összetevőjére vagy allergiás, esetleg intoleráns. Ha tablettában szeded, válts gyártót, vagy vegyél kapszulásat. Ha kapszulásat szedtél, más gyártó termékére válts.
Ha egy félórás (nem kánikulai) napsütésen való sétától nem vagy rosszul, akkor nem a D vitamin okozza. Ekkor is képződik benned annyi. A nyári napsütésben ha egész nap egy szál fürdőnadrágban kapálok a napsütésen, ötvenezer nemzetközi egység D vitamin is képződik bennem, és semmi bajom tőle! És másnak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!