Mennyi idő míg az oltási regisztrációmat megerősítik?
Szombatra kell hogy legyen védettségim, ezért múlt csütörtökön beregisztráltam a vakcinainfon. Azóta viszont azt írja ki, hogy nem vagyok jogosult oltási időpont foglaláshoz, és a státuszomra is annyit ír ki hogy NEM. Ez mi? Másnak is ilyen sok időbe telt?
Azt írja még hogy ilyen esetben jó eséllyel el lett írva adat(és menjek be személyesen), ami nem igaz mert 1 emlékszem rá, direkt átellenőriztem, 2, 4 mezőt csak ki tudok tölteni helyesen, amiket már ezerszer megadtam előtte. Ennyire futotta a közpénzből?
"Mennyi idő míg az oltási regisztrációmat megerősítik?"
Kb. 2 nap. És további két nap, amíg megnyílik at időpontválasztás. Legalábbis nyáron ez volt a jellemző idő.
"Ennyire futotta a közpénzből?"
A munka minősége szempontjából nem az számít, hogy erre mennyit költöttek, hanem az hogy ebből mennyi jutott a minőségi programozásra. Mire odáig elért, már csak csörgedezett a pénzpatakocska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!