Hány nap kell, hogy értesítsenek az oltásról?
Szombaton (júl. 31.) regisztráltam, furcsálltam, hogy nem jön se SMS, se email, hogy megkapták. Később lekérdeztem, "IGEN", úgyhogy elvileg a rendszerben vagyok. Viszont eltelt már 5 nap és még nem kaptam se egy hívást, se semmit.
A probléma, hogy jövőhét szombaton megyek gólyatáborba, és oda szükségem van oltásra. Meg fogom addig kapni?
Ha valaki kérdezné, eddig miért nem oltottam be magam: Félek a tűtől. De nagyon :D De szeretném megismerni leendő szaktársaim is, így bevállaltam nagy nehezen.
Próbáltam az online időpont foglalást is, de azt írja, hogy nem vagyok jogosult oltásra. Úgyhogy kezdem elveszíteni a bizalmam...
Valami ötlet, javaslat, mit tegyek?
Köszönöm szépen!
Azt elfelejtettem írni, hogy felhívtam a pécsi oltópontot, ők azt mondták, ha péntekig nem kapok semmit (azaz holnapig), akkor hívjam fel őket újra. Lehet bemegyek személyesen.
De lehet a háziorvost is megkérdezem.
A regisztráció után összesen 5-6 napba telik amíg megnyílik az időpont foglalási lehetőség. 2-3 nap, mire az EESZT IGEN-t válaszol a regisztrációra és további 2-3 nap amíg az időpontfoglalásos oldal megtudja, hogy foglalhatsz időpontot.
Próbálgassad az időpontfoglalásos linket, mert alapesetben nem fognak behívni vagy értesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!