Ha az első időpont regisztráció, után az oltóponton nem kaptam meg az oltást egészségi okok miatt, akkor, milyen formában tudok oltásra menni? Többi infő lejjebb.
Ez nem sz.rik rá kérdés hanem alkalmazási előirat kérdés. Nagy eséllyel a háziorvosodnak volt igaza, ugyanis nagyon kevés kontraindikáció van az oltások esetén.
Egyébként meg Moderna is bőven volt kint háziorvosoknál ami pontosan ugyanúgy működik mint a Pfizer csak más a gyártó, de gondolom neked, okos gyereknek az sem volt jó.
1.Mi az hogy "okos gyerek" ezt kikérem magamnak ez a hangnemet! 2 . Seggítségért vagyok itt. 3, Nem, a háziorvosomnak nincs igaza, mivel egy olyan betegséggel kapcsolaban utasítottak el, és pont egy olyan orvos akinek pont az a szakterülete,
és igen itt ebben az esetben a kontraindikációra is hivatkozott hogy az én esetemben nem adná be az altalam választott oltását és a pfjzert javasolta. Sajnos a háziorvosom semmilyen kézenfogható indokot nem mondott neki teljesen mindegy mivel vagyok beoltva.
Ezért a véleményem szerint ,ha esetlegesen valami történne, én a hozzájáruló nyilatkozattal válaltam a felelőséget....
Nem hinném hogy a moderna és a pfizer között csak a gyártó a külömbség ennél sokkakal összetettebb. Az a tudos aki benne volt a fejlesztési projektbe volt 2 napot magyarországon, szerintem ő biztos hogy jobban ért hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!