Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 16 évesen mikor regisztrálhato...

16 évesen mikor regisztrálhatok oltásra?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, bár nemsoká töltöm a 17-tet. Ha jó tudom május 7-ig lehetett ebben az életkorban regisztrálni a vakcinára. Én még ezt nem tudtam megtenni és nem teljesen értem, hogy ilyenkor mit lehet tenni? Ha késöbb regisztrálok, csak késöbb kapom meg a vakcinát? Sokkal késöbb? Vagy akkor már nem is oltanak 18-16 év közöttieket? Aki jobban jártas ebben a kérdésben, tudna válaszolni? Szóval csak azért kérték, hogy addig regiszrájlunk, hogy minél hamarabb beoltsanak, vagy utána már nem rajtunk lesz a sor? Előre is köszi a választ:D

2021. máj. 8. 22:08
 1/5 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
42%
Regisztrálj most!
2021. máj. 8. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:
2021. máj. 8. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
Bármikor regisztrálhatsz, csak annyi, hogy a jövő heti kampányról, ami során direkt félre lett téve a 18 alattiaknak, lecsúsztál. Jelenleg csak a Pfizernek van engedélye 18 alattiak oltására, tehát időpontot csak akkor fogsz tudni foglalni, amikor a Pfizer mindenki számára elérhetővé válik. Illetve ha más oltóanyag gyártók is benyújtjáua dokumentumokat engedélyezésre. Elvileg a Modernáé folyamatban, de abból alapból kevés jön be.
2021. máj. 8. 22:28
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 Köszönöm a választ! Valami ilyesmire gondoltam én is. Nos akkor majd később
2021. máj. 8. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
57%
Tekintve, hogy a Pfizerből több, mint fél millió van most is és hetente jön 2-3 százezer, némiképp költői túlzás volt O.Viktor szájából, hogy félre kell tenni az egészet annak a kb 80 ezernek, aki regisztrált 18 év alattiként. Dehát ugye, nem bírta ki, hogy ne zsaroljon megint.
2021. máj. 8. 23:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!