Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért oltattad be magad? Ha...

Miért oltattad be magad? Ha harmadik oltást is kérsz, miért?

Figyelt kérdés

Engem tényleg érdekel, de nem véres vitát szeretnék! 🙂

Én krónikus beteg vagyok, ráadásul a családomban is mindenki veszélyeztetett jelenleg. Plusz úgy gondolom, az immunizálás által lesz egyre szelídebb a vírus (ahogy megismeri a szervezetünk, nem lesz már idegen neki). A járványgörbe laposítása is cél, illetve, hogy minél kevesebb súlyos eset legyen. Nem vagyok meggyőződve, hogy nálam nem lenne súlyos, apumnál, aki az év kb felében betegállományban volt és a frissen műtött párjánál meg..

A poszt-COVID-tól is tartok.

A második után 2 hónappal brutál kevés volt az antitestem, így a napokban megyek harmadik oltásra.

Mik a ti szempontjaitok?

2021. okt. 12. 15:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
49%
Nem oltattam be magam egyetlen egy oltással sem és nem is fogom. Pozitív voltam áprilisban, de fingom sincs miért, mert nem voltam beteg. Azért nem oltatom be magam, mert nem félek a vírustól és ha meg is hal valaki benne, az többnyire a kórházi fertőzésekben, az ott történő félrekezelésben hal meg. Nagymamám elkapta, 89 éves volt, a kórházban kiszáradt, panaszkodott, hogy inni sem adnak neki és erőszakosan beszélnek vele, lekötözték, mert fel akart kelni. Anyut beengedték hozzá, mert covid osztályon dolgozott, csak másik kórházban. Hatalmas balhét csinált, hogy inni sem adnak neki és ki volt száradva a szája teljesen, cserepes volt. A lekötözésért pedig megmondta, hogy szilánkosra töri a kezüket ha nem oldozzák ki azonnal! Állítólag azért kötötték ki, mert a néni "biztonságát" akarták garantálni. Hogyne... könyörög és kiabál valaki aztán lekötözés a megoldás. A másik a rengeteg nyugtató amit adnak ott, anyum is tudja a protokollt, de ő már kilépett, mert nem oltatta be magát, tudja, hogy népirtás zajlik a kórházakban, 1 ápolóra jut 8-10 beteg, nem tudja ellátni őket és valóban kiszáradnak, szenvedésükben tehetetlenségükben meghalnak. A mostani kórház leépítés pedig teljesen oda vezet. Oltottak voltak az osztályon már tavasszal is 70-80%-ban és most is. Oltatlanokból kevés van, az is mind idős, több betegség miatt már eleve rossz állapotú beteg.
2021. okt. 13. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!