Oltáspártiak! Hogyan magyarázzátok az oltás negatív következményeit?
A Fidesz-KDNP folyamatosan biztat mindent, hogy vegye fel az oltást, sőt, már a harmadik(!) oltásnál járunk.
Ennek ellenére egy nyári cikk szerint:
"- Összesen 4212 beoltott személyt értek nemkívánatos következmények. Többségüknél, 3149 főnél enyhe oltási reakciók jelentkeztek
-Összesen 284 személy szorult kórházi kezelésre és
-441 ember halt meg.
- Oltási baleset 118 esetben történt, ami azt jelenti, hogy történt valamilyen hiba az oltások szállítása vagy tárolása során, ezek a balesetek 338 főt érintettek-
Forrás itt: [link]
Igen, jól olvastad: 441 ember halt meg, az oltást követő 1 hónapon belül.
Hogyan magyarázzák ezt? Nézz bele cikkbe: azt mondja, hogy a nemkívánatos események száma elenyesző, és több az egészségnyereség. Vagyis mégcsak nem tagadják a fentieket!
Most már inkább azoknak hiszek, akik szerint ez az egész kísérleti fázisban van, és az oltásokkal kísérleteznek. Én meg nem leszek kísérleti nyúl!
Az egészséges szervezetem feltehetően legyőzné a Covid fertőzést, de hogy ezzel a oltással mire mennne, jó kérdés.
SZÓVAL:
Oltassa be magát, ami AKARJA. De ne tukmáljatok rá másra egy feltehetően kísérleti fázisban lévő gyógyszert!!!
"De mondok valamit, ami igazán le fog taglózni: az emberek az életbe is bele szoktak halni."
Ez igaz, de nem mindegy, hogy valaki élhetett volna még évtizedekig, erre pont abba hal meg, ami elvileg meg kellett volna vedenie.
"Igen, jól olvastad: 441 ember halt meg, az oltást követő 1 hónapon belül."
Miben?
Nézzük meg mennyien haltak meg egy hónap alatt oltás nélküli időkben.
kb 10e fő.
Most mondhatnám, de nyilván hülyeség lenne, hogy akkor az oltás védi az embereket mindenféle haláltól, mert 50% oltott akkor 10e 50% az 5e és ehhez képest csak 441 ember halt meg aki oltott..
:)
Minimum annyi kéne, hogy az oltás utáni akik meghaltak mi volt a halál ok és hogy jelentősebb-e a halálozási arány az oltottaknál, mint a nem oltottaknál.
"Arról is keress statisztikát, hogy a hivatalosan engedélyezett, alaposan bevizsgált, az emberek által marék számra szedett gyógyszerek mellékhatásaitól hány ember hal meg."
Azok az emberek azért feltehetően halnak meg, mert figyelmen kívül hagyják, hogy RÁJUK veszélyes egy orvosság. Nekem ne akard beadni azt, hogy pl. az Allgophyrin vagy a No-spa halált okozhat, mert nem hiszem el. Sok gyógyszert szedtem, és azért nem haltam bele, mert hosszú évek óta létező, a kísérleteken átesett, hiteles orvosságokról van szó.
A Covid-19 vakcinába viszont azért haltak bele, mert ezek ismeretlen gyógyszerek, nemrég rakták össze, sietve. Nem tudják pontosan, hogy milyen mellékhatásai vannak, kinek kellene elkerülni, stb.
Magyar statisztikát én simán fenntartásokkal kezelném.
Negatív hatása?
Hogy ne lenne. Egy szűk kisebbségnek sajnos van. Elolvasol egy vény nélkül kapható fájdalomcsillapító kis papírkáját, és jön a meglepetés. Ugyan ezek az oltások is.
Ne végletek között vergődj. Mindent elfogadnak és mindent elutasítanak mert ez a legkisebb tábor.
Minden EÜ beavatkozásnak van kockázata.
Minden oltásnak eddig is voltak kárvallottjai. Nem került be a hírekbe mert titkolták. felelősséget soha semmiért senki nem fogja vállalni ha erre vársz. Veszel egy mérleget és belepakolod az érveidet és döntesz.
Különb vagyok. Én senkit nem biztatok oltásra, de arra sem, hogy ne oltassa magát be. Bár lehet, a kommentjeimből ez utóbbi szándék jött le. Bocsánatot kérek, kissé elszaladt velem a ló! Az eredeti kérdés az, hogy a linkelt cikkben foglaltakra mit mondanak az oltáspártiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!