Akik hisznek a járványban és az oltásban, azok az emberek látják azért azt is, hogy az új világrend bevezetése zajlik a leple alatt?
Én azt látom, hogy megoszlik az emberek rálátása. Én személy szerint a vírus létében hiszek, azt gondolom laboratóriumból került ki szándékosan, de maga a vírus valójában csak kevés emberre olyan veszélyes. Egy erősebb influenzához hasonlítanám, amiből lassan lehet kimászni, ha pedig valakinek súlyosabb betegségei vannak, ők nem is bírnak kimászni, így őket elviszi.
Ugyanakkor a vírus itt egy eszköz, amit egyben fel is használnak egy új világrend kialakítéséra, innen jött a "GREAT RESET". Tehát aki hisz abban, hogy ez teljesen politika mentes, akkor szerintem téved. Ez lehetetlen, hogy politikától mentes, valódi orvosi járvány legyen, hiszen a politika irányítja. Feltételezzük, hogy kiszáll a politika, mindenki saját maga szerint dönt, oltat nem oltat, védekezik, nem védekezik. A populáció szépen átfertőződik, de nincs semmivel sem nagyobb nyomás a valóságban, hiszen a média csak manipulálja az embereket és a félelem miatt lesznek betegek. Ebben biztos vagyok, mert egyszer volt pánikrohamom már és azt hittem meghalok, 160 volt a pulzusom és szorítás, nyomás volt a mellkasomban, remegtem, izzadtam, nem kaptam levegőt. Közben az ég egy adta világon semmi bajomat nem találták. Manapság pedig rögtön visznek a covid osztályra ha már ilyen van és hozzák a PCR pálcikát. Anno egy nyugtatóval lerendeztek és menj haza. Most mi ez ha nem egy új rendszer már eleve?
Sajnos az emberek jò nagy rèszèbe már olyan szinten beleivòdott ez a manipulált világszemlèlet, hofy kèptelenek meglátni a valòságot.
Van a máz,ès van a valòság!A máz, az amit folyamatosan alakìtanak, manipulálnak a medián a politikán ès mindenfèke platformon.De ha egyszer az èletben, elfordulna mindenki a mèdia közlèseitől, vagyis hiszem ha látom, tapasztalom szemlèlete lenne, egyből látná mi is zajlik a mázon kìvül.
Normális az, hogy az embereket a munkahelyèvel a megèlhetèsèvel zsarolják!?Normális az, hogy erőszakkal akarják terjeszteni, ès normálisnak beállìtani az abnormális lmbtq-t!?
Normális az, hogy senki nem vállal felelőssèget az emberek milliòiba beadott vakcinákra!?
Normális az, hogy megcsorbìtják a jogaid egyre több dologba!?Normális az, hogy megfèlemlìtenek!?
Krvára nem az!!!!!!!
Ès nem szabad hagyni, hogy az ilyen moslèk pènzelitnek nevezett büdös bunkò bagázs uraljon bármit is!
tegnapelőtt 22:25
Engedd el, ezek az emberek nem állnak rá készen, sőt, ártana nekik ha a lepel lehullana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!