Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid vakcina beadása óta...

Covid vakcina beadása óta miért hízhatott ennyit néhány ismerősöm?

Figyelt kérdés
Olyan emberekről van szó, akik oltás óta 5-8 kilót minimum híztak. Egyik kollegám rendesen pocakos lett és tokája is van, holott oltás előtt nyurga ember volt. Unokatestvérem 2 méter magas, nyurga volt, pfizer oltás óta pocakos, a karjai is meghíztak, olyan lett mint egy buldózer, viszont jóval gyengébb a teljesítőképessége, lépcsőzéskor erősen liheg. Tavaly még szaladt, múltkor rossz volt a lift és nem bírt feljönni a 7 emeltre egy szuszra, míg tavaly simán feljött. Most megállt és megmértük a pulzusát 160 volt... 39 éves. Vajon befolyásolja az anyagcserét is az oltás?
2021. okt. 5. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Lehet átesett a covidon, így volt ellenanyaga és erre ráoltatott. Aki nem teszteltet oltás előtt, azt nem tudom sajnálni, ha baja lesz
2021. okt. 5. 12:46
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Életmódbeli változások, étkezési szokások változásának ismerete nélkül nem lehet erre mit mondani.
2021. okt. 5. 12:53
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Ezen se csodálkoznék!
2021. okt. 5. 12:57
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

Talán köze van a magyar étrendhez, mint lángos, hurka.

1: én is voltam covidos oltás előtt, és láss csodát, fogytam! Mert védettsegivel mehettem sportolni.

2021. okt. 5. 12:58
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Nekem is kinőtt a tokám, pedig nem kértem oltást.

Egyszerűen átalakult sokminden, kevesebbet járnak kelnek az emberek ügyintézéshez bevásárláshoz.

A lépcsőn lihegés oedig az elhízás velejárója.

2021. okt. 5. 13:12
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Post covidos
2021. okt. 5. 13:12
 7/9 anonim ***** válasza:
33%
Sokat esznek. A kövér meg mind liheg, semmi köze az oltáshoz.
2021. okt. 5. 20:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves #4

Nekem nincs védettségi igazolványom, mégis járhatok sportolni!

Felülök a bringrámra, s láss csodát a nem kér a bringám tőlem semmit. Lemegyek futni, s láss csodát nem kér a csukám se igazolványt

2021. okt. 6. 20:30
 9/9 anonim ***** válasza:
8: nagyszerű! Én is ezt csináltam végig, amíg minden zárva volt. Amióta használható a védettségi (május 1) azóta járok mindenhova. Uszoda, edzoterem, stb.
2021. okt. 7. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!