Covid vakcina beadása óta miért hízhatott ennyit néhány ismerősöm?
Figyelt kérdés
Olyan emberekről van szó, akik oltás óta 5-8 kilót minimum híztak. Egyik kollegám rendesen pocakos lett és tokája is van, holott oltás előtt nyurga ember volt. Unokatestvérem 2 méter magas, nyurga volt, pfizer oltás óta pocakos, a karjai is meghíztak, olyan lett mint egy buldózer, viszont jóval gyengébb a teljesítőképessége, lépcsőzéskor erősen liheg. Tavaly még szaladt, múltkor rossz volt a lift és nem bírt feljönni a 7 emeltre egy szuszra, míg tavaly simán feljött. Most megállt és megmértük a pulzusát 160 volt... 39 éves. Vajon befolyásolja az anyagcserét is az oltás?2021. okt. 5. 12:42
1/9 anonim válasza:
Lehet átesett a covidon, így volt ellenanyaga és erre ráoltatott. Aki nem teszteltet oltás előtt, azt nem tudom sajnálni, ha baja lesz
2/9 anonim válasza:
Életmódbeli változások, étkezési szokások változásának ismerete nélkül nem lehet erre mit mondani.
4/9 anonim válasza:
Talán köze van a magyar étrendhez, mint lángos, hurka.
1: én is voltam covidos oltás előtt, és láss csodát, fogytam! Mert védettsegivel mehettem sportolni.
5/9 anonim válasza:
Nekem is kinőtt a tokám, pedig nem kértem oltást.
Egyszerűen átalakult sokminden, kevesebbet járnak kelnek az emberek ügyintézéshez bevásárláshoz.
A lépcsőn lihegés oedig az elhízás velejárója.
7/9 anonim válasza:
Sokat esznek. A kövér meg mind liheg, semmi köze az oltáshoz.
8/9 anonim válasza:
Kedves #4
Nekem nincs védettségi igazolványom, mégis járhatok sportolni!
Felülök a bringrámra, s láss csodát a nem kér a bringám tőlem semmit. Lemegyek futni, s láss csodát nem kér a csukám se igazolványt
9/9 anonim válasza:
8: nagyszerű! Én is ezt csináltam végig, amíg minden zárva volt. Amióta használható a védettségi (május 1) azóta járok mindenhova. Uszoda, edzoterem, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!