Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Más országokban is ennyire...

Más országokban is ennyire koronaoltás-ellenesek, orvosoknak nem hívők az emberek?

Figyelt kérdés

Elkezdtem angolul is keresgélni és az az igazság, hogy engem igazol, amit olvasok.

Az összes ellenérv meg van cáfolva, bíznak az oltásban és érvelnek a poszt-COVID-dal.

Ráadásul a magyar oldalakon (pl itt és Face) olvasottak alapján sokan orvosellenesek. Van, aki elhúzódó tünetét nem vizsgáltatja ki, pedig alapbetegsége is van, van, aki csak végszükség esetén szedne gyógyszert, más szerint hipochonder, aki orvoshoz megy, ha baja van, az ajánlott kontrollokra eljár.

Másnak mi a tapasztalata?

2021. okt. 4. 11:18
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nem, de ezen az oldalon a kevés gondolkozni képes, anno bioszból nem 2-es emberke közül való vagyok.
2021. okt. 5. 22:14
 22/30 anonim ***** válasza:
Nem trollkodik, itt a gyakorin a kérdezők nagy része a oltással kapcsolatban ezen az alacsony mentális szinten mozog. Nem tehet róla.
2021. okt. 5. 22:18
 23/30 A kérdező kommentje:

Szerinted az a szerencsétlen, aki a saját immunrendszerében bízik és nem a tudományban, ami miatt megérjük a felnőttkort, az nem gyenge értelmi szinten mozog?

Szerinted aki el bírja képzelni, hogy az egész világ államai össze bírtak fogni, direkt káros oltóanyagokat gyártanak és direkt hazudnak az övéiknek, az nem gyenge értelmi képességű? Plusz aki szerint orvosok százezreit fizették le, sőt(!) sima állampolgárokat fizettek le, akik azt állítják, meghalt valakijük, poszt-COVID-osok, azok nem gyenge értelmi színvonalon állnak?

2021. okt. 5. 22:21
 24/30 anonim ***** válasza:
91%
Aki így kezdi a kérdést hogy "az az igazság, hogy engem igazol, amit olvasok" azzal felesleges vitatkozni észérvekkel. Ezt hívják "megerősítési torzításnak" Maradj a hiteben, csak ne terjeszd az igét.
2021. okt. 5. 22:29
 25/30 A kérdező kommentje:
Lényegében életeket mentek azzal, ha "terjesztem az igét". Igen, nem ez a célom, de ez történik.
2021. okt. 5. 22:32
 26/30 anonim ***** válasza:
6%

Minden országban a balliberálisok kampányolnak az oltás ellen.

Az az érdekük, hogy pusztuljon az európai őshonos nép.

2021. okt. 25. 22:05
 27/30 anonim ***** válasza:
Nem mentesz életeket. Aki be akarta oltatni magát, már régen megtette. Aki nem, az nem miattad fogja beoltatni magát (ha egyáltalán megteszi), hanem mert nem marad más választása. A beoltottak is meghalhatnak COVID-ban is és oltási mellékhatásban is, ne áltasd magad. Rengeteg példa van mindkettő eshetőségre.
2021. okt. 26. 09:22
 28/30 A kérdező kommentje:

Vannak, akiket nem lehetett beoltani betegségük miatt.

Van, aki agymosott, ezért nem oltatott.

Őket megvédjük, mivel mi jóval kisebb eséllyel leszünk akár tünetesek. Így működik egy oltás, máshogy nem tud működni.

Az is pozitívum, ha minél kevesebb ideig tart ez az egész.

Az is, ha kevesebb mutáció keletkezik.

Az is, ha kevésbé terheltek a kórházak.

2021. okt. 26. 09:49
 29/30 anonim ***** válasza:

"Az is pozitívum, ha minél kevesebb ideig tart ez az egész.

Az is, ha kevesebb mutáció keletkezik.

Az is, ha kevésbé terheltek a kórházak."

Te még hiszel a tündérmesékben? :)

2021. okt. 26. 10:17
 30/30 A kérdező kommentje:
Nem, csak van agyam. A másik kérdésemnél is te írogatsz marhaértelmes dolgokat?
2021. okt. 26. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!