Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Más országokban is ennyire...

Más országokban is ennyire koronaoltás-ellenesek, orvosoknak nem hívők az emberek?

Figyelt kérdés

Elkezdtem angolul is keresgélni és az az igazság, hogy engem igazol, amit olvasok.

Az összes ellenérv meg van cáfolva, bíznak az oltásban és érvelnek a poszt-COVID-dal.

Ráadásul a magyar oldalakon (pl itt és Face) olvasottak alapján sokan orvosellenesek. Van, aki elhúzódó tünetét nem vizsgáltatja ki, pedig alapbetegsége is van, van, aki csak végszükség esetén szedne gyógyszert, más szerint hipochonder, aki orvoshoz megy, ha baja van, az ajánlott kontrollokra eljár.

Másnak mi a tapasztalata?

2021. okt. 4. 11:18
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
53%
#10 Ember függő nagyon. Halottak is bíztak mind... Unokatesómon úgy ment át hogy egyszer csak érezte hogy nem érzi a szagokat. Hát telefonált tesztért dokinak. Másnap kijöttek a menők, letesztelték és negatív lett, addigra már érezte a szagokat. Nem unatkozott mert volt a házon mit melózni, épp felújítanak. Ezzel töltötte a 2 hetet. Család is elvolt odahaza. Senki nem kapta el bár a gyerekek náthásak lettek. Ellenanyag teszt csak unokatesómnál lett pozitív. Utána kaptak csak oltást.
2021. okt. 4. 14:06
 12/30 A kérdező kommentje:
2021. okt. 4. 15:33
 13/30 anonim ***** válasza:
51%
Más helyen képzettebbek, okosabbak az emberek, így nem hisznek a sok oltásellenesnek.
2021. okt. 4. 17:05
 14/30 anonim ***** válasza:
59%
#13 ott kezdődik hogy nem csak támogató meg ellenes van.
2021. okt. 4. 17:25
 15/30 anonim ***** válasza:
68%
"Elkezdtem angolul is keresgélni és az az igazság, hogy engem igazol, amit olvasok. Az összes ellenérv meg van cáfolva" Figyi, milyen ellenérv van megcáfolva? Linkelj már be pár angol publikációkat amik megerősítettek a hitedben. Persze, nem az 5G, laposföld, billgatesbecsipszel típusú elmebeteg kreálmányokról beszélünk, hanem tudományos tényekről az oltásokkal kapcsolatosban.
2021. okt. 5. 09:00
 16/30 anonim ***** válasza:
93%
12. Már megint. Te vagy a "mijé bíznak ennyire az emberek az immunrendszerükben? autoimmunos beteg, aki tonna számra írja ki a kérdéseit a coviddal kapcsolatban? Agykapacitás. Most ébredtem rá hogy tulajdonképpen csak pár ember írogatja ki folyamatosan a kérdéseiket itt a gyik-on. Nem a választ akarod, hanem folyamatosan provokálni próbálod az embereket.
2021. okt. 5. 09:12
 17/30 anonim ***** válasza:
79%
Elég szelektíven kereshetted az igazságot. De ha quora számodra az "igazság" forrása, akkor ezeket is olvasd el hogy teljes legyen a kép: [link]
2021. okt. 5. 09:39
 18/30 anonim ***** válasza:
85%
A facebook és ez az oldal nem reprezentálja a valóságot. Olvasgass tanulmányokat, beszélgess élő emberekkel a való világban, alternatív valóság és fikciók helyett...
2021. okt. 5. 09:53
 19/30 A kérdező kommentje:

17

Talán öngól?

Rögtön az első:

[link]

18

Hát a való élet alapján.. A face és a gyakori közönségében nagyon sok a sötét ember, már bocsánat.

2021. okt. 5. 10:24
 20/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, te tényleg ennyire hülye vagy? Vagy csak trollkodsz?
2021. okt. 5. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!