Mit ajánlotok? Van házi gyógymód rá?
D vitamin (ha nem hiszed olvass utána, most nem fogom kifejteni) kb napi háromszor három napig
Minden, náthára eddig bevált módszeredet add hozzá
Olyan orrsprayt vegyél ami csak tengervizet tartalmaz
Orvos kéne lásson ha esetleg antibiotikumot ír fel akkor péntekre az is javít rajtad valamennyit
Illetve miért nem alszol ilyenkor, hogy fogsz igy meggyógyulni?
Halihó! :) Csinálj gőzölést. Forralj fel vizet kamillaval és amikor leveszed a tűz helyről hajolj föléje úgy hogy egy törölközőt terítesz a fejedre.
Igyál sok teát
"Pénteken esküvőre vagyok hivatalos (tanú vagyok) de ilyen állapotban nem a jegyes páron lesz lesz hangsúly hanem az elefanton aki tromlital (miközben finom az orrom)."
Vagy, ha még nem gyógyultál meg, akkor nem mész el. A násznép hálás lesz érte, hogy nem fertőzöd végig őket. Biztos lesz ott egy nagykorú személy, akit meg lehet kérni, hogy legyen tanu.
Nekem a NeoCitran - tudom, nem házi praktika.
Brutál erősen enyhíti a tüneteket és azzal, hogy csillapítja a váladéktermelést és a nyálkahártya duzzanatát, rövidíti a lefolyást és nem hagy teret a felülfertőződést okozó baktériumoknak. Legalábbis így vettem észre.
#1 épp akkor kelltem fel pisilni.
#2,5 teában sosincs hiányom
#7 köszi ma még is vetetem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!