Minden orvos ész nélkül oltogat minden előzetes vizsgálat nélkül?
Be akarom oltatni magam covidra mert most még csak fogorvoshoz nem mehetek, holnap majd nem engednek a gyerekemhez ha kórházba kerül, aztán meg kirúgnak mint olaszoknál.
Doki gond nélkül beoltana, de én kérdem tőle, hogy arcüreggyulladást mutatott az MRI, akkor? Hát ha akutt, akkor nem, ha krónikus, akkor igen. Jó, hogy voltam magamtól vizsgálatokon (magánban). Mint kiderült krónikus, oké.
Csináltattunk labort is magánban. Kiderült, hogy májgyulladásom volt vagy még van. Megmondta, hogy felejtsem el az oltást 1 hónapra mindenképpen, amíg meg nem gyógyulok, mert erre ha ráoltanak, nagyobb bajom is lehet.
Tök jó. Nekem több eszem van mint az orvosoknak, mert magától egyik se vizsgálna ki, mielőtt bead valamit.
Aztán csodálkozik mindenki, hogy a mellékhatásoktól szenved.
Nincs és nem is lenne rá kapacitás, hogy mindenkit kivizsgáljanak az oltás előtt.
Sajnos ez ilyen.
Mindenkit.
Ha belegondolsz a sinopharm vakcina gyártója sem ajánlotta a készítményt a 60+ korosztálynak. A WHO nem ajánlja a gyerekek oltását. A várandós nők oltása a legtöbb országban még mindig aggályos.
A vakcinák keverését sem ajánlották a gyártók.
A legjobb, hogy a magyar operatív törzs nem ajánlotta a Jensen vakciát az orosz után.
Ezek itt szinte egy orvost sem érdekeltek soha.
Nekem egy rokonomnak nyomta a háziorvosa, hogy az autoimmun betegségére is simán mehet az orosz.
Aznap este a mentő vitte kórházba.
Mivel az orvosokon nincs felelősség ezért itt semmi nem szent. Oltanak és kész.
Az egészségügyi ellátás manapság nem az egyéni kivizsgálásokban, hanem a tömegekben gondolkodik. Pl. ha baktériumos felülfertőződése van a betegnek, akkor találomra adnak antibiotikumot, anélkül hogy kitenyésztett mintán megvizsgálnák a hatást. Jó esetben van néhány tenyésztés és egy központi javaslat arra a járványra.
Így működik az oltás előtti vizsgálat is. Megmérik a hőmérsékletet és kérdőíven kikérdezik a beteget esetleges tünetekről. A nagy átlagra beválik. Aki pedig igényesebb, az tartsa magát egészségesen és vizsgátassa ki a betegségeit magánúton, mert mindenkire nincs kapacitás.
Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!