Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen az orvosi egyetem...

Milyen az orvosi egyetem előzetes orvosi alkalmassági vizsgálata?

Figyelt kérdés

Milyen részei vannak, miket vizsgálnak meg? Vizeletmintát kell vinni? Vesznek vért?

Most fogok kezdeni a PTE ÁOK-án, és nem igazán vagyok oda az ilyen vizsgálatokért.

2015. aug. 3. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekünk ha jól emlékszem volt vérvétel, vizeletvizsgálat, tüdőszűrő, meg vérnyomásmérés, plusz meghallgatott a doki.

Szokj hozzá, mert ezek kb. minden évben lesznek. Plusz harmadév előtt kakiminta, szifilisz vizsgálat...

2015. aug. 3. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Bocsi, az előzetes, azaz aminek az eredményeit vinni kellett a beiratkozásra, az csak tüdőszűrő meg sima háziorvosi vizsgálat. Amit írtam, az már az egyetemi volt.
2015. aug. 3. 20:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Háziorvosi? A lapon azt írják, hogy az Foglalkozás-egészségügyi és Munkahigiénés Központba kell menni...
2015. aug. 3. 20:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekünk nem így volt, akkor ezek szerint PTE-n más a szokás. De akkor az lesz, amit az első kommentemben írtam.
2015. aug. 3. 20:37
 5/8 A kérdező kommentje:

És azt el tudod mondani, miket vizsgálnak a vér- és vizeletmintákban?

Az alacsony vérnyomás gáz?

2015. aug. 3. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Sima rutin labor (alakos elemek, hemoglobin, máj és vesefunkció), vizeletben is a rutin (vér, genny, baktérium). Alacsony vérnyomás nem gáz.
2015. aug. 3. 21:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi :)
2015. aug. 3. 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk tavaly az oltásos könvet kellett vinni + tüdőszűrő leletet. Ott helyben a doki vérnyomást mért, szívünket hallgatta meg és a szemünket nézte meg. Semmi vérvétel meg ilyesmi.
2015. aug. 4. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!