Hogyan kell berobbantani a járványt? Milyen módszerekkel lehetne azt elérni, hogy berobbanjon?
Tehát mit kéne ahhoz csinálni, hogy szétterjedjen a COVID az országban?
(Elméleti kérdés)
3. Még valami. Melyik mobiltelefon szolgáltató nem használ 5G-t?
Ja, hogy mindegyik használ.
Meg az 5G ellenes balfácánok 5G-s ájfónnal villognak mert a régebbi már nem menő.
Aztán akik azon rinyálnak, hogy mert követni akarják őket, szintén nem veszik észre, hogy a telefonjukon keresztül elég régen le vannak követve.
Hitelképesség? Azt jelenti, hogy hosszú ideje követve vagy.
A követésnek sokkal egyszerűbb módszerei vannak mint egy vagy 2 oltás. Ha chipet ültetnének be, ahhoz minek több oltás? Minek van több féle egyáltalán?
Hogyan kommunikálna az a chip mivel???
Igen, igen LEHETSÉGES chipet ültetni egy injekciós tűvel. Csakhogy az a chip nem fok jelet küldeni rólad sehova, az csak speciális eszközzel lenne olvasható testközelből.
Erre nem jó a telefonod még. De ha ez lenne, úgyis megveszed magadtól az ájfónt, ami képes lesz erre és az már el tudja küldeni az adatokat a hálózatba.
Érdekes mekkora hűhób ez a nem olttatom magam mert chippelni akarnak, hogy kövessenek, de az ájfónért önként sorakoztok a bolt előtt előző este, minthogy kijön az új.
Az, hogy az oltásokkal népesség csökkentés lenne a cél meg egy irdatlan nagy baromság.
2 videó angolul:
Bocs de a Föld legismertebb közvetítő nyelvén érdemesebb tájékozódni, mint Sanyi bácsitól Tápióröcsögéről
A tudomány nyelve meg angol még akkor is ha sok magyar zsidó tudós volt a Manhattan projectben.
Covid19 konteó ellenérvek:
Minden amit tudnod kell és amit felejtened az oltásokról:
Így van 16-os de ne mondd neki mert úgy sem érti meg soha hogy qvára le van xarva Billie papa és a többi faxkalap a büdös pcsába
Nem erről van szó!Aki nem érti ő baja ő problémája pont
Kaptam oltást, szerintetek emiatt úgyis meg fogok halni.
Akkor nyugodtan adjátok nekem a javaitokat, csupán kölcsönbe, majd vihettek vissza amikor meghótam.
Dehogyis!Ez is csak egy beteg buta konteó amit terjesztenek a birkák
Én nem kérek az oltásból de nem hal meg az összes oltott jézusom🤦♀️🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!