Igaz lehet, hogy A kétszer oltott britek között több a fertőzött, mint az oltatlanok közt?
Igen, csak nagyon kicsi töredéke annak, amit a vírus okoz.
Astránál például 18 millió emberből 1 - EGY - belehal a keletkező vérrögökbe.
DE csak akkor, ha erre nem figyelnek, és hagyják, hogy meghaljon.
Ezért is állították le az Astrát: méghozzá azért, mert vannak nála jobb szerek is, még kevesebb mellékhatással.
Igen: EZ a konteó.
Köszönjük, Emese.
#25: ha ugyanúgy elkezdték volna a az elején a veszhelyzeti használatát, mint a vakcináknak, akkor már ugyanúgy (fél-1 évvel a Pfizer vakcina előtt) megkaphatta volna a "nem vészhelyzeti" engedélyt, nem kellett volna állatorvostól mutyizni.
De az ivermectinben nincs üzlet, mert gyakorlatilag ingyen előállítható, és nem áll szabadalmi oltalom alatt.
ma 08:43
Ez, így nem teljesen valós. Ha jól tudom, sok helyen tesztelik, még itthon is! Labor körülmények közt nagyon jó eredmények vannak a Covid ellen, de olyan magas dózis kell hozzá, ami már nagyon veszélyes egy élő szervezetre.
ma 10:35
Ez így van, de nem én keverem az állatgyógyászatban használt készítményt a humán gyógyászatban használttal, hanem azok, akik pl. a lovaknak szánt készítményt veszik, és használják magukon.
Mindenki örülne egy olyan gyógyszernek, ami hatásos, és kiváltaná ezeket az oltásokat.
Én közel 20 évet dolgoztam korábban a gyógyszergyártásban, és némi fogalmam azért van arról, hogy mennyire specifikusak a készítmények. Arra céloztam a korábbi válaszomban, hogy ebben az esetben rengeteg ember felelőtlenül használ olyan készítnényt, amiről nem is tudja, milyen kárt okozhat a szervezetének. Itt Magyarországon IS csak az állatgyógyászati ivermectin készítmények kaphatóak vény nélkül, és sajnos ezt veszik...
Fenti cikkből idézve:
''Az ivermectinre vonatkozó mellékhatás bejelentések száma a WHO-statisztikában látható: a 3,7 milliárd alkalmazásból nem érte el a kétezret, tehát szinte értékelhetetlenül kevés, ami mutatja, hogy egy magas terápiás értékű, jól célozható és jól tolerálható molekuláról van szó.''
Azért a kísérleti vakcinák, amibe már nagyon sok ember belehalt, maradandó károdosodást okozott sok embernek,pl infarktus,stroke, vagy vérrög miatti végtagamputáció,rendkívül kockázatosak, míg az ivermectin egy szinte 0 mellékhatással adható, gyógyító szer, aminek az előállítási költsége, rendkívül alacsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!