Ha meg vagyok betegedve megfázás jellegű tünetekkel és orvoshoz fordulok erőszakolják a tesztelést vagy csak ha akarom?
Figyelt kérdés
Mert csak gyógyszert szeretnék, konkrétan a legerősebb köhögéscsillaptót írja ki ami létezik mást nem. Tesztet nem akarok egyáltalán.2021. szept. 16. 16:38
1/16 anonim válasza:
Dehogy erőszakolják, azt se küldik el, akit kéne! Az orvosnál az első számú szempont az állam számára való spórolás.
Amúgy meg, ha hurutosan köhögsz, azt pont nem is szabad csillapítani.
2/16 A kérdező kommentje:
Száraz köhögés, alig tudok aludni miatta.
2021. szept. 16. 16:50
3/16 anonim válasza:
Mivel lehetsz covidos is, száraz köhögés tipikus tünet, pont hogy tesztelésre lenne szükséged.
4/16 A kérdező kommentje:
Félek rám kenik, hogy covid mikor nem is az. A covid tesztek rosszak összevissza működnek.
2021. szept. 16. 19:20
5/16 anonim válasza:
A PCR tesztek nem rosszak. Fertőző betegként amúgy se menj sehova függetlenül a betegség nevétől.
6/16 anonim válasza:
JObb, ha lapítasz, mert hamar orrtúrás lesz a vége.
7/16 anonim válasza:
Honnan tudod hogy nem az?
Honnan vetted ezt a baromságot, hogy rosszak a tesztek? A gyorsteszt valoban sok false negativot (!!) ad, false positive egyiknel se nagyon jellemzo. A pcr a megmegbizhatobb.
8/16 anonim válasza:
9/16 A kérdező kommentje:
Én ezt tapasztaltam, az idős ismerősöm volt kórházban tavaly és ott addig tesztelték, míg nem lett pozitív, akkor abbahagyták nem tesztelték tovább. A nővérek tudják ha elégszer tesztelik lesz pozitív is és negatív is összevissza vegyesen. Ez milyen komolyságú dolog? Ez még az elején volt a járványnak, nem hinném, hogy azóta más a teszt és ezt mondta Müller Cecília is a tesztekről.
2021. szept. 17. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!