Aki szerint a koronavírus nem veszélyes, mit válaszol az alábbiakra?
Mikor volt az elmúlt évtizedekben olyan vírus, ami miatt országok egészségügyi ellátórendszere omlott össze? Koronánál pl Olaszország, Spanyolország, New York...
Miért rugóztok a saját ismerősi körötökön, ami nem reprezentatív?
Ha már ezen rugóztok, miért nem hisztek másoknak? Nekem több 20-40 közötti ismerősöm is hunyt el...
Ha 50% a tartós egészségkárosodás előfordulása, azt miért ignoráljátok?
Arra nem gondoltok, hogy az oltással minket, krónikus betegeket is védtek? Például a járvány csillapítása miatt kevesebb mutáció, például már nem hat a pár hónapja kapott oltás és még nem kaphatjuk az újabbat stb.
Mi az, ami miatt féltek az oltástól? Gyógyszert se vesztek be?
10
Gyógyszer nélkül mennyi éli meg a 60-at?
A XVIII. században mekkora volt a várható élettartam, a csecsemőhalandóság, mennyi nő halt bele a szülésbe segítség nélkül stb...
Én az orvostudománynak köszönhetem az életemet, az engem felnevelő Nagyszüleim annak köszönhették a 75 évüket, apukám se élne már gyógyszerek nélkül.
Konteó... Na az nem kell.
Nem konteó, meg nem mondtam semmi tényt, csak megkérdőjeleztem dolgokat. Ne haragudj, hogy nem hiszek el mindent csak mert azt mondta valaki. Ha meg felteszel egy kérdést, főleg egy ilyen megosztót, akkor készülj fel arra, hogy érkeznek ilyen válaszok is, amik a te hitrendszeredbe nem illenek bele. Ha téged ez frusztál, ne kérdezz.
Nekem is volt egy betegségem amire gyógyszereket írtak fel, szedtem is, de több mellékhatása volt mint gyógyhatása. Inkább abbahagytam és a természet erejével meggógyítottam magam. Nincs szükségünk gyógyszerekre, a nagyszüleidnek se kellett volna gyógyszer, ha nem mérgeznének minket ott ahol tudnak.
13
Nevetnem kell a butaságodon, ne haragudj.
Ha létezhetne időutazás, visszaküldenélek a 18. századba.
#7-es vagyok.
Én személy szerint nem kételkedem minden orvosi döntésben, nyilván nálam jártasabbak a témában. Viszont ők sem mindenttudóak főleg azért is, mert ahány szervezet, annyiféle reakció lehet.
De a covid oltások egyre jobban úgy tűnnek, hogy nem működnek. Az sem garantált, hogy nem leszel nagyon sz*rul ha oltottként elkapod a vírust.
Nem is lehet megmondani, hogy kit mentett meg valójában az oltás. Pont az eltérő immunrendszer miatt nem lehet általánosítani, csak próbálkozni azzal.
Bár ez lehetetlen de a legmeggyőzőbb mód az oltások mellett az lenne, ha ugyanazon személy egyidőben, ugyanazon körülmények között lesz covid-os oltottként és oltatlanként (persze az oltottság esetében már a "teljes védettség" állapotában). Akkor meg lehetne nézni, hogy miképp segít az oltás. Addig csak feltételezés, hogy segít. Persze az a része tény, hogy a szervezet hamarabb reagálhat a fertőzésre de nincs rá garancia, hogy segítség nélkül le is tudja győzni, akár oltottként, akár oltatlanként.
Konteók alapvetően nekem sem szimpatikusak, én azt szeretem, ha látom a valós adatokat, ezért is veszem alapul az ismeretségi körömet elsősorban. Utána jönnek a "hivatalos" statisztikák, amelyeket torzítanak. Viszont így is kételyek merülnek fel az oltások hatásosságával kapcsolatban (mellékhatásokról ne is beszéljünk, mert az csak hab a tortán).
Alapvetően nem utasítok el semmilyen új, tudományos felfedezést, persze azért kétkedéssel élek, ha valami nem stimmel. Ez így van a covid vakcinák kapcsán is. Amit elfelejt mindenki, hogy hiába a sok pénz és az átoltottság, a kísérleti fázist, amely évekig eltart (mellékhatások miatt is főleg), nem lehet pénzzel megvásárolni/lerövidíteni.
16
Látatlanban fogalmad sincs, mi volt a baja Nagyiméknak és mi nekem.
Amúgy szerinted párszáz éve miért nem éltek az emberek hosszan és egészségesen, szerinted?
Hogyan lehet valaki ennyire konteós?
Amúgy az asztma kinőhető, máskor hol jó, hol rosszabb.... Tehát nem a természet erejével gyógyultál, hanem szerencséből.
Mellesleg az ilyen lázadó természet erejével gyógyulók sohasem írják le, pontosan hogyan gyógyultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!