Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki kéri az oltást?

Ki kéri az oltást?

Figyelt kérdés
2021. szept. 11. 13:30
A kérdező szavazást indított:
Én igen
Én nem
25 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%
Nem. 17F
2021. szept. 11. 13:32
 2/14 anonim ***** válasza:
11%

Hetente kapok szurit az edzőtől.Sportoláshoz kell, hogy izmos,erős legyen a testem.Erősödtem is sokat, de mellékhatás semmi nem volt.Szuszit meg decát kapok, egy -egy heti szinten.Azt a fajtát, amire te gondolsz kérdező, azt még a szomszéd,minden este artikulátlan hangon ugató komondorjába sem adnám be,pedig már a halál büdös @.xára is kívántam azt a dögöt.

Levente 22F

180cm

60kg

2021. szept. 11. 13:35
 3/14 A kérdező kommentje:
A covid oltásra gondolok.
2021. szept. 11. 13:39
 4/14 anonim ***** válasza:
A tiedet? Neked nem kell?
2021. szept. 11. 19:38
 5/14 anonim ***** válasza:

Melyik tip. oltást, és hanyadikat kedves kérdező?

Én csak majd az 5. vagy 6. oltásnál fogok elgondolkodni, addig kísérletezgessenek csak nyugodtan a betojatott embereken!

2021. szept. 12. 07:43
 6/14 anonim ***** válasza:

Ez az ötvenedik ilyen kérdés az elmúlt napokban.

Még mindig oltatom magam, veszélyeztetettként, úgy, hogy nem alakult ki a védelem a kínai után, a közeli rokonaim is veszélyeztetettek, a harmadikat is kérem.

Nem tudom elképzelni azt, hogy az egész világ, sokszor egymással szembenálló, apró dolgokban is megegyezni képtelen országai most mégis sikeresen összefogtak, hogy egyformán hazudjanak.

Nem tudom elképzelni, hogy ha akkora gond lenne az oltásokkal, mint azt egyes oltásrettegők előadják, ne lenne belőle nemzetközi botrány. Vagy legalább az egyik állam ne robbantana ki nemzetközi botrányt.

Orvostudomány mai szintje nélkül már rég halott lennék.

Nem akarom megkockáztatni, hogy oltás, segítség nélkül mit művelne velem az immunrendszerem, ha belém kerül a vírus.

Nem akarom az 1/3 valószínűségű poszt-COVID-ot sem, főleg, hogy nálam sokszor egy egyszerű náthából is poszt-nátha szokott lenni gondolom a kóros immunválaszok miatt.

2021. szept. 12. 08:54
 7/14 anonim ***** válasza:
49%

"poszt-nátha szokott lenni"

Szerintem már megkaptad, ráment az agyadra.. Ja nem, mert az neked nincsen. :D

2021. szept. 18. 11:38
 8/14 anonim ***** válasza:

# 7

Krónikus orrmelléküreg-gyulladásra, krónikus bronchitisre, fülzúgásra, tartósan duzzadt orrnyálkahártyára gondolok, te szerencsétlen, gondolom ezeket magadnak is kívánod.

2021. szept. 18. 12:10
 9/14 anonim ***** válasza:
28%
Ne is oltassátok magatokat, szerencsétlenek! Mi a fenének akarnak rátok beszélni olyan dolgot amit Ti nem akartok. Hadd jöjjön vissza a kanyaró, a gyermekparalízis, szamárköhögés stb. Remélem ezek ellen sem oltattátok be magatokat! Vagy mégis? Kár volt. Én beoltattam magam és be is fogom, ha az orvosom javasolja. Ilyen egyszerű!!
2021. szept. 18. 13:20
 10/14 anonim ***** válasza:
54%

"Én beoltattam magam és be is fogom, ha az orvosom javasolja. Ilyen egyszerű!!"

Én kivárom, hogy a kísérleti embereken kipróbálják. De tele vannak a korházak oltottal, uh az adagomat is vedd fel nyugodtan, egészségedre!

2021. szept. 18. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!