Szaglászavar lehet poszt-kovid tünet?
Figyelt kérdés
Még márciusban volt szaglás és ízlelés kiesésem, pár hét alatt vissza jött mindkettő.
Pár hete vettem észre, hogy olyan szagokat is érzek néha-néha amiket szinte lehetetlen hogy érezem kellene. Pl autó motorterében meg néztem valamit, közben éreztem azt a jellegzetes szagot amit a forró motornak van. Este fekszek le, és közben szintén azt érzem, bent a házban csukott ablaknál, pár órával később. És több hasonló eset is van, mikor egy korábban, többször érzett jellegzetes szagot kezdek el érezni.
Ez lehet poszt-kovid tünet? Vagy mástól?
2021. szept. 8. 20:15
1/1 anonim válasza:
Lehet. Hallottam olyanról, aki a húst nem bírja megenni, amióta covidos volt, annyira kellemetlennek érzi a szagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!