Lehetséges ha vasárnap kaptam meg a masodik Pfizer oltast, a tipikus tunetek elmulasat kovetoen szedulok es emelygek? Lehet az oltasnak koze hozza?
Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 01:59
11/15 anonim válasza:
Egyértelműen igen. Az oltásnak ez tipikus mellékhatása.
12/15 anonim válasza:
#8: Te ezt komolyan gondolod és el is hiszed? "Az orvosok biztonságosnak mondták az oltásokat, ők meg csak tudják már!"
Az orvosoknak halvány lila gőzük sincs semmiről. Azt mondják, amit parancsba kaptak, hogy mondani kell. Különben is honnan tudhatnák, amikor az összes mellékhatást eltussolják.
13/15 anonim válasza:
Pfizer oltást kaptam. 1 nap gyöngének éreztem magam. Aztán kicsit enyhült. Utána 3 hétig olyan izületi fájdalmaim voltak, amiket még az erős fájdalom csillapító sem enyhített. Most már jól vagyok. Igen, bizonyos esetben vannak mellékhatások.
14/15 anonim válasza:
#3 En is szputnyikra katam Pfizert, masodik napja van hőemelkedésem, fáj a fejem.
15/15 anonim válasza:
Nyilván rengetegen meghaltak tőle, csak aki meghalt az nem tud írni ide mellékhatásokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!