Protexin Balance-ot gyanítható felszívódási zavar esetén szedhetem kúraként egy hónapig?
Sziasztok,
vettem protexin balance-ot. 4 évig napi szinten megittam 1 liter borokat, majd szép lassan leálltam vele. Utóbbi fél évben olyan, mintha izomzatom folyamatosan sorvadna el. Még most is, hogy nem iszom.
Gondoltam a bélflórámat hazavághattam, és háziorvosomnak is ez volt a tippje. Vettem Protexin Balance pre és probiotikumot. Egy hónapos kúrának van értelme esetemben napi 2 x 1 kapszulával?
Köszönöm előre is a válaszokat.
35/F
Mit jelent az hogy sorvad az izomzatod folyamatosan? Az etrended rendben van? Sportolsz? Szedsz multivitamint? Eszel eleg feherjet?
Eloszor az alap dolgokat kellene rendbe tenni. Ha fdlszivodasi problemaid vannak segithet a probiotikum, de ne varj csodat tole.
Igen, a fentebb leírt dolgok mind rendben vannak! Heti 4 edzés, mellette megvan a fehérje, szénhidrát, zsírbevitel is optimálisan, mégis izomból állandóan fogyok, de zsírból érdekesmód nem.
Szerdán megyek a háziorvosomhoz ez ügyben.
Köszi a segítséget, bízom benne, hogy nem komolyabb ok miatt lesz ez az izomsorvadás nálam. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!