Gégegyulladásom van krónikusan. Mit tegyek ellene?
Szia, mindhárom én vagyok. Vizsgáltasd ki magad, mert a rekedtségnek több oka is lehet, és egyik sem használ a hangszálaknak.
Az egy vonalas 'a' hang 440 Hz, a kottán a második vonalközben, a furulyán a felső két lyuk és a hátsó lyuk lefogva.
Tudom miről beszélsz...de, van egy ismerősöm, akivel szintén ugyanez volt a baj, és eleinte neki is csak a hangja ment el, rekedtség, köhögés...
Ne ess pánikba, a neten próbáltam neki alternatívát keresni, és találtam egy mindent diagnosztizáló készüléket. Megmutattam neki is az oldalt, megnéztük mennyi mindent kezel, és hogy azonnal kimutat minden problémát, elváltozást és betegséget az emberben. Kértünk időpontot, és elmentem vele vizsgálatra. Először ő is félt, de 1 óra alatt kiderítette a doktornő a konkrét baját.Mondanom sem kell, hogy fájdalommentesen. Azóta kapott kezeléseket, és sokkal jobban van, nincs berekedve, elmúlt a köhögése.
Nézd meg az oldalt, mert többféle vizsgálatot, csomagot tartalmaz, szerintem próbáld ki, mert megéri, ez tutira megmondja mi a baj! [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!