Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek be kéne adni egy...

Szerintetek be kéne adni egy egészséges gyereknek a vakcinát? Veszélyes? (13 éves)

Figyelt kérdés

2021. aug. 28. 19:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
15%
Magyarul amikor véletlenül kimondta a saját szakmai alapon tett véleményét, azért letolták, ezért most a hivatalos, minden alapot nélkülöző álláspontot kell mondania. Saját szakmai meggyőződésből ő sem oltakozott, csak aztán megmondták neki, hogy ha sokat akar keresni, akkor változtasson az álláspontján, amit a megfelelő anyagi ellenszolgáltatásért meg is tett, és azóta hülyít mindenkit.
2021. aug. 29. 08:47
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Bocs ezt egy másik kérdéshez szántam.
2021. aug. 29. 08:47
 13/22 anonim ***** válasza:
2021. aug. 29. 08:49
 14/22 anonim ***** válasza:
31%
Igen 13-as akkor ennyit erről!Bár én úgy tudtam hogy be van oltva és azt is mondta egy vitaműsorban ha jól emlékszem hogy be van oltva.Akkor most hogy is van ez?Mert nem értem.Mondjuk nekem aztán mindegy ki van oltva és ki nem mert nekem nincs rá szükségem
2021. aug. 29. 08:52
 15/22 anonim ***** válasza:
66%

A Pfizer esetében a szívizomgyulladás (és szívburokgyulladás) esélye a 12-29 éves korosztályban kb. egy a negyvenezerből. Ennek kockázata legnagyobb a 12-17 közötti fiúk körében, de nincs pontos adat arról, hogy ez pontosan milyen előfordulási arányt jelent.

https://www.youtube.com/watch?v=knFLwOnoo0M (12 perctől)

Én nem kockáztatnék, de te tudod.

2021. aug. 29. 09:24
 16/22 anonim ***** válasza:
72%

Így van 15-ös!Még ki tudja mit okoz és nem lesz elég 2 db oltás majd meglátod Kérdező hanem majd jön a 3. a 4. az 5. és így tovább ez a baj.

Mert majd jön mindenféle mutáció a médiában és akkor külön ki lesz fejlesztve rekord gyorsasággal a mutációkra külön vak-cina és abból 2 db kell az immunizációhoz az is ki lesz találva és így tovább...

Omega variáns is lesz és végigmennek a görög abc összes betűjén XD

Számold akkor ki hogy hány oltás fog kelleni

Decemberre állítólag kész lesz a Pfizer delta variáns elleni oltóanyaga

Milyen ügyesek XD

2021. aug. 29. 10:06
 17/22 anonim válasza:
86%
Van egy nagyon kedves , általam realistának, értelmesnek tartott háziorvos ügyfelem. Két gyereke közül az egyik oltott a másik nem. Mindkét gyerkőc átesett volt, egy éve kb lehet kicsit több. Ő kifizette a vérvizsgálatot , ez alapján döntött, ezt javasolta nekem is. Megfelelő antitest szám esetén felesleges. Az eredménytől függ az ismételt vizsgálati idő vagy az oltás javaslata. Ezt felnőttekre , oltottra oltatlanra is javasolta.
2021. aug. 30. 09:04
 18/22 anonim válasza:
78%
Nem. Nem tudni még mindig a hosszútávú hatásokat, ne egy fejlődő szervezeten kisérletezzünk! (Ráadásul rajtuk általában könnyebben át is megy)
2021. aug. 30. 14:27
 19/22 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen felesleges.Kísérletetezzenek az anyjukon ezek a férgek
2021. aug. 30. 18:28
 20/22 kokomfitty ***** válasza:
44%

Szánalmas ez a szájtépés cunami a botcsinálta a vírusprofesszoroktól.Már könyvet lehetne írni a sületlenségekről, alapvető ellentmondásokról.

Ez az egyén háttértudatlansága mögül előtörő határtalan szabad szelleme mindentudása egoja villogtatásának kényszere.

Közben tele a város energiaitalos dobozok szemétjével, csikkel, mosdatlan büdös önhibájából hajléktalannak nevezett kéregetőkkel esténként betépett bulizók tömegével drogosokkal.

Azt is megkérdezném, hány nagyszájú nagyon öntudatos vírustagadó elit mondta már le exotikus nyaralását afrikai vadászatát a védőoltások kötelezettsége miatt?

Hányan nem vesznek autót, motort mert tele van a napi hírek balesetekkel. Pedig ezek nem terjednek kézfogással és nem generálnak egyre virulensebb mutációkat. Persze ahol magas az átoltottság lehet ugrálni, hogy nincs is veszély, de hányan is szeretnének a nagy nyájimmun Svédországba utazni?

A természet nem szentimentális, teszi a dolgát.

2021. szept. 1. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!