Melyik vakcinát kellene választanom?
Sziasztok! 21 éves egyetemista vagyok. Sajnos szeptembertől nagy valószínűséggel diszkriminálva lennék az egyetemen az oltás hiánya miatt, mert megfertőzhetném azokat akik be vannak oltva.
De ez most nem is lényeg.
Magamról annyit, hogy háziorvosom nincs jelenleg, mivel utoljára 12-13 éves koromban voltam háziorvosnál, szerencsére azóta soha nem kellett mennem. Ő pedig gyerek-háziorvos (nem tudom mi a pontos megnevezése, de ő ugye csak 18 éves koromig látott el), de ó hozzá már nem mehetek. Máshoz meg nem jelentkeztem be azóta, mert nem volt rá szükség. Ez jelenthet-e gondot?
Én mindenképpen a Sinopharm-ot választanám, mert ugye az a leggyengébb és talán annak nincsenek így komolyabb mellékhatásai, de ez csak egy tipp. Tehát a KÉRDÉS erre vonatozik, hogy jó döntést hozok-e ezzel? Védettségre nincs szükségem, mivel a háztartásban már elkaptuk a vírust, szüleimnek volt pozitív tesztjük, de se nekik se nekem semmi tünetem nem volt, ha nincs teszt észre se vesszük.
Kérek mindenkit, hogy csak azzal kapcsolatban írjon, hogy jó döntés-e a kínai vagy sem?
Én sem szeretném az oltást, semmi értelme nincs, de sajnos nem szeretném bukni az egyetemet és hát kötelezik a nem kötelező oltást. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!