Ha választanod kellene, te melyik vakcinát adatnád be? Gondolom egyiket sem, de ha tényleg választanod kellene
Figyelt kérdés
2021. jan. 27. 16:13
1/18 anonim válasza:
ha választás elé kényszerítenének, lelépnék valahova, ahol nem kötelező.
2/18 anonim válasza:
Rosszul gondolod, szeretném beoltatni magam, elsősorban Pfizer vagy Moderna termékével.
3/18 anonim válasza:
4/18 anonim válasza:
Hát, mivel eddig a nyugatiaktól haltak meg többen, így talán a kínaival. De csak ha már megbolondultam.
5/18 anonim válasza:
6/18 anonim válasza:
#2 vagyok, van annak egy diszkrét bája, hogy pont a "választáspárti" emberek, akik azt szeretnék, hogy ne legyen kötelező az oltás, szabadon lehessen választani, azok pontoznak le, ha nekik nem megfelelő véleményt írok. Úgy tűnik nem a szabad választás mellett vagytok, csak azt lehet gondolni, amit ti. Ami egyébként káros az emberi társadalomra nézve.
7/18 anonim válasza:
honnan tudod, hogy kik pontoznak le?
Én amelett vagyok, hogy mindenkinek joga eldönteni mit akar és mit nem a testébe engedni. Van olyan ismerősöm aki beoltatja magát, van olyan aki nem szeretné, egyikükkel se vesztem össze, mindenkinek egyéni döntése. Szerintem károsabb az, mikor vakon hiszünk valamiben, csak mert a TV azt mondta. Nem rád célzok.
8/18 anonim válasza:
#7 azért sejtem, hogy nem az oltáspártiak pontoztak le, pusztán azért, mert leírtam, hogy beoltatom magam. Nyilván én sem azokról beszélek, akiknek kulturáltan el lehet mondani, hogy én beoltatom magam és nincs ebből probléma utána. Azokkal van a baj, akik olyan mélyen oltásellenesek, hogy még egy véleményt kérdező kérdésnél (mert ez a kérdés a véleményemet kérdezi, amit én leírtam, hogy be szeretném oltatni magam) is - jelen esetben - lepontoznak. Pedig egy vélemény a kérdező szempontjából nem igazán lehet "hasznos" vagy "nem hasznos". Csodálom, hogy még nem akar senki lámpavasra lógatni privát üzenetben.
9/18 anonim válasza:
Nyilván nem az oltáspártiak, de nagy valószínűséggel az oltás ellenesek, nem pedig a szabad választás jogát preferáló tábor fog lepontozni. Te pedig azt állítottad.
10/18 anonim válasza:
Én az oltáselleneseket értettem választáspárti alatt, akik magukat nem akarják beoltatni, nem akarnak kötelező oltást. Azt nem gondoltam, hogy vannak már olyan radikális oltásellenesek is, akik mindenkinek megtiltanák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!