COVID oltás ellenére kapta el mégis valaki a koronavírust? Ismersz ilyet, aki oltás után lett COVID-os?
Figyelem, ez most komoly kérdés, tehát komoly válaszokat várok. Tudsz olyan személyről a környezetedben, aki beoltva lett Covidos?
- Hanyadik oltás után kapta el és mennyi idővel?
- Melyik vakcinát vette fel? (ugye a kínairól mondták hogy nem véd)
- Beoltottan COVID-osként milyen tűnetei voltak, és meddig tartottak? Pontosabban érvényesült-e az a modell, hogy oltottként enyhe tűnetekkel átesik rajta valaki?
Köszönöm!
#8.
1. Szerintem aki nem oltatta be magát az azért tette mert nem fél a vírustól és pont telibetolja az intézkedéseket és az egész propaganda gépezetet.
2. Azért annyira nincsenek hatalmas eltérések
3. A lótúrót. Csomó oltatlan inkább leteszteli magát hátha kap birkakártyát. Az orvosok is általában az oltatlanokat tesztelték, ahogy most is csak az oltatlanokat zargatják a kötelező tesztel az ellátás előtt. Az oltottak maximum az ellenanyag szintet tesztelték le nagy számban, de az nem igazán az aktív fertőzés megállapításáról szól.
#10 az megvan, hogy nekik tilos hivatalosan nyilatkozni?
#8! Nem akarok kötözködni, de az érveid nem helytállóak.
1. Az oltottak is csak a járvány végén mehettek, de akkor még szinte mindenkinek csak egy oltása volt, kivéve az öregeknek, de nem hiszem, hogy ők buliztak volna felelőtlenül.Kb.1hónappal később meg az oltatlanok is mehettek.
2. A legkevésbé átoltott megye Borsod, a népesség arányához viszonyított fertőzöttség kifejezetten alacsony. A legátoltottabb Budapest, az a középmezőnyben helyezkedik el.( A koronavirus.gov oldalon fent van megyetérkép területi eloszlással.)
3. Aki enyhe tünetes, azt nem "hurcolászta mentő", ha oltott, ha oltatlan, szóval ez irreleváns. Ami a tesztelési hajlandóságot illeti, pont fordítva van. Az oltatlanok nem igazán teszteltetnek, mert állítólag eleve enyhe tüneteik vannak. Ha van tünetük, akkor "tuti, nem covid, hisz be vagyok oltva", "engem ne zárjon be senki, én be vagyok oltva, nem is fertőzök."(Sokan még most is azt hiszik, oltottan nem kapják el és/vagy nem fertőznek, hát még az elején.) Oltatlan sokkal előbb fog tesztet kérni, meg eleve előbb is küldik.
"A legkevésbé átoltott megye Borsod, a népesség arányához viszonyított fertőzöttség kifejezetten alacsony."
Ez azért érdekes, főleg, hogy tudjuk milyen körülmények vannak arrafelé és milyen "népsűrűségben" :) élnek. Éppen most láttam egy kimutatást Angliáról, Londonban a legalacsonyabb az átoltottság és ott a legkisebb a baj is. [link]
- Ismerősöm ismerőse. 2 Pfizer után most lélegeztetőgépen van. 60-as korosztály.
- A családban is volt rá gyanú. 2 Pfizer után, de nem mentek el tesztre, csak otthon maradtak. Fiatalok, nem szorultak kórházi kezelésre. (Azért erre gyanakodtak, mert oltás előtt is átestek már rajta, és kb. ugyanúgy érezték most magukat. Talán kicsit kevésbé voltak sz*rul és talán pár nappal hamarabb jöttek rendbe.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!