Idős rokonaitok (65 felett) be fogják oltatni magukat koronavírus ellen? Írnátok érveket, ellenérveket is?
Te meg mindent elhiszel amit a neten olvasol. Csak kár hogy nem jó helyen olvasol.
Az én nagyszüleim szerencsére beoltatjak magukat. Száz éve van hetven betegségük úgyhogy ha elkapjak a vírust az nekik halálos ítélet. Sajnos tudom és látom hogy az ilyen emberekre mennyire veszélyes a vírus mert eübe dolgozom. Arccal, névvel le se merném írni (mert nagy bajom származhat belőle) de az esetek 95 százalékaban az idős beteg emberek csak hullazsakban kerülnek ki a covid osztályról. Ellenben a magasvérnyomásukkal, cukorbetegsegukkel covid nélkül még elélhetnek 10-20 évig. Nekik se és nekünk se mindegy.
" mert mindent elhisz, ami a tv-ben van,"
te meg mindent elhiszel, amit egy .biz végződésű honlapon olvasol és a hozzáértőktől telei fórumokon.
Enyémeik nem oltatják be magukat.
Láttam múltkor az asztalukra a regisztrációs lapot anit postán kiküldtek, mondtam nekik jelentkezzenek. Azt felelték jelentkezik a guta. Őket nem lehet erre rávenni.
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat. Főleg annak, aki hozzáértőként kommentelt.
Kedves 3- as, 81 éves hozzászóló! Szívből kívánok jó egészséget, még sok szép évet. Számomra fantasztikus, hogy ennyi idősen így otthon van az internet világában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!