Birka vagyok mert így tettem?
Hagytam, hogy beoltsanak.
Kétszer. Astrával.
Akkor én birka vagyok mert azt tettem amire ösztönöz az összes ország minden kormánya baloldali, jobboldali akármi.
Hezitáltam mert tudom, nem mentek végig a szokásos vakcina tesztelési protokollon.
Amit az 1-es mondott.
Nem tudsz mindenkinek kedvezni. Mondj le erről az illuzióról és hamarabb leszel szabad.
A másik hogy te sem szeretsz mindenkit, nem igaz?
Nem vagy birka mert beoltattad magad.
Én is kaptam 2 pfizert mert féltem a haláltól. Én már a veszélyeztetettek csoportjába tartozom.
Noha nem azért mert idős vagyok hanem mert magas vérnyomásom van és elhízott vagyok.
És bárki bármit mondjon én nem fogok azért bocsánatot kérni senkitől kert beoltattam magamat.
Hát, az un. svájci frank hitelek propagálásánál és az emberek rá kényszerítésénél ugyan ezt mondták!
Azután mi lett a vége? Mindenki mosta kezeit, semmiért nem vállalt felelősséget. A károsultak pedig szépen csendben tudomásul vették.
Karácsony Gergely pld. mint hozzáértő virológus azt nyilatkozta, hogy a kínai vakcina nagyon rossz, és mindenkinek az mRNS oltást ajánlotta, sőt aki megkapta a kínait, az újból oltassa be magát 3. meg 4. oltással a pfujzerrel!
Most meg kiderült, hogy a kínaival oltottak jártak a legjobban, mert nekik ártott a legkevesebbet az oltás, akik pedig mRNS védőoltást kaptak, most már így néz ki a vérük:
[link] így néz ki a vérük:
Ezek a politikusok nem változnak meg soha sem, és lehet ő lesz a következő miniszterelnökünk! Hiába mindenki azt kapja amit megérdemel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!