Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hőemelkedés antidepresszánstól...

Hőemelkedés antidepresszánstól, kell mentőt hívni?

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok és nem tudom mi legyen. Most kezdtem szedni és elég rosszul voltam így is tőle, de most hőemelkedésem is lett. Viszont legalább úgy érzem magam, mint akinek 40 fokos láza van
2021. aug. 23. 00:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Mérd meg a lázad, utána hívd fel az orvosi ügyeletet és kérj tanácsot!
2021. aug. 23. 00:49
 2/8 A kérdező kommentje:
az mi pontosan? még sose hívtam őket.
2021. aug. 23. 00:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Háziorvosi ügyelet. Akkor kell hívni, ha nem olyan súlyos, életveszélyes a helyzet ahhoz, hogy mentő kelljen. Mint most a te esetedben. Az ügyeletes orvos megmondja, mit csinálj.
2021. aug. 23. 01:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Antidepitől eleinte rosszul van az ember, mert felerősíti a meglévő tüneteket. Ezért kell(ett volna) mellé az elején nyugtatót is szedni.
2021. aug. 23. 22:11
 5/8 A kérdező kommentje:
ifen, de vmiért nem azt írt a doki..
2021. aug. 23. 22:12
 6/8 anonim ***** válasza:
A pszichiáter?
2021. aug. 23. 22:22
 7/8 A kérdező kommentje:
pontosan. ráadásul 21 évesnek kezdett többel mint a javasolt kezdőadag... SSRI + SNRI kombó. gratulálok a magyar orvostudománynak. és még én hittem, h ezek segítenek.
2021. aug. 23. 22:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát pedig nyugibogyó nélkül nagyon gáz. Az emberek fele leteszi és feladja, pedig sokszor csak ennyi múlik, hogy az első hetekben elnyomja-e nyugtatóval vagy sem.
2021. aug. 23. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!