Felvennél még az idén 3. oltást?
Még mindig nem azt mondja a WHO, hogy káros lenne vagy teljesen szükségtelen a 3. oltás, hanem azt, hogy az első kettő fontosabb, mint a 3. és adják oda a szegényebbeknek az oltásokat.
Minden ország maga dönt a vakcinákról, hiszen megvették/fejlesztették őket. Kapitalista világban élünk, aki előbb/többet fizet, azé a cucc.
Arról meg vitatkozhatnánk, hogy a WHO mennyire hiteles intézmény, miközben tavaly április közepén jöttek rá, hogy pandémia van, és talán hamarabb komolyabban kellett volna venni az egészet.
Én elkövetettwn azt a nagy hibát, hogy lazcsillapításra ibuprophen tartalmú gyógyszert szedtem. Ami nem ajanlott ilyenkor.
Szputnyikot kaptam amúgy
Mind a két alkalommal 2-3 napig volt "lázam" nem mertem meg pontosan, de tudjátok myen érzés lázasnak lenni. Hideg razasom volt. Muszáj volt valamit szednem. És mivel mindiv minden fájdalmakra ibut szedek ezért tartottam jó ötletbek.
Mostanában utána néztem ilyenkor paracetamol tartalmú lázcsillapítót ahablott szedni.
Így én angyalok a harmadik oltáson...
25/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!