Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Felvennél még az idén 3. oltást?

Felvennél még az idén 3. oltást?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem akik 2021ben kaptak 2 db covid elleni oltást.

2021. aug. 21. 20:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10: Így van. Nem ajánlja, mert nincs rá szükség, kettő is kellő immunitást biztosít. Ha feltétlen szükséges lenne a 3., akkor a WHO is azt nyilatkozná, hogy adassa be mindenki mert kell, és nem azt hogy a szegényebb régiókban nagyobb hasznát fogják venni.
2021. aug. 21. 21:29
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

Még mindig nem azt mondja a WHO, hogy káros lenne vagy teljesen szükségtelen a 3. oltás, hanem azt, hogy az első kettő fontosabb, mint a 3. és adják oda a szegényebbeknek az oltásokat.

Minden ország maga dönt a vakcinákról, hiszen megvették/fejlesztették őket. Kapitalista világban élünk, aki előbb/többet fizet, azé a cucc.

Arról meg vitatkozhatnánk, hogy a WHO mennyire hiteles intézmény, miközben tavaly április közepén jöttek rá, hogy pandémia van, és talán hamarabb komolyabban kellett volna venni az egészet.

2021. aug. 21. 21:39
 13/15 anonim ***** válasza:
69%
Miniszterelnökünknek elég volt a két Sinó, nem kéri a harmadikat. Példamutatása útjelző számomra. 😁
2021. aug. 22. 11:52
 14/15 anonim ***** válasza:
31%
Nem, 2 pfizert kaptam
2021. aug. 22. 15:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Én elkövetettwn azt a nagy hibát, hogy lazcsillapításra ibuprophen tartalmú gyógyszert szedtem. Ami nem ajanlott ilyenkor.

Szputnyikot kaptam amúgy

Mind a két alkalommal 2-3 napig volt "lázam" nem mertem meg pontosan, de tudjátok myen érzés lázasnak lenni. Hideg razasom volt. Muszáj volt valamit szednem. És mivel mindiv minden fájdalmakra ibut szedek ezért tartottam jó ötletbek.

Mostanában utána néztem ilyenkor paracetamol tartalmú lázcsillapítót ahablott szedni.

Így én angyalok a harmadik oltáson...

25/N

2021. aug. 24. 09:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!