Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Statisztikáknak mennyire...

Statisztikáknak mennyire lehet hinni?

Figyelt kérdés
30.000 halottra gondolok akik koronavírusban hunytak el. Hihető hogy magyarországon ennyien haltak meg vagy tényleg igaz hogy hozátartozókat kérdeztek meg hogy oda lehet-e tenni az illetőt a statisztikába.

2021. aug. 18. 07:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21%
Nem tudom a 6. miért lett lepontozva, amikor nála van az igazság, csak ez fáj ugye? Jelentős a többlett halálozás úgy, hogy a közúti balesetek száma lényegesen kevesebb volt, és az influenza járvány áldozatainak a száma is lényegesen alacsonyabb volt mint az azt megelőző években. Lehet vergődni, meg meséket kitalálni, hogy "hadd írjuk be a bácsit Covidosnak..." az össesített adatokkal nehéz csalni. A temetőkbe bekerült halottak számával nehéz csalni. És ezek az összes adatok egészen jól megközelítik a járvány adatokat. Az tény, hogy 2020-2021 COVID szezonban rendre jóval többen haltak meg (havi adatok alapján is) mint az azt megelőző 30 évben. Ez egy olyan összesített szám amivel senki nem tud csalni. Ezer helyen ellenőrizhető. Mennyivel volt több temetés mint korábbi években? Szintén olyan amivel nehéz csalni, ezt meg kell nézni. aki nem hiszi menjen ki a temetőkbe és számolja meg, hogy mennyi 2020-as 21-es sír van, és mennyi pl. 2015-ös. Ehhez még matematikusnak sem kell lenni, simán kell egy kockás papír és elindulni tetszőleges temetőbe (nyilván ne egy 200 lakosú kisfalú temetőjére gondolj, ahol volt 1 Covid áldozat, hanem egy nagyvároséba).
2021. aug. 18. 10:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Sokak nem jutottak orvosi ellátáshoz azért haltak meg mert csak a Covid számított
2021. aug. 18. 11:21
 13/15 anonim ***** válasza:
82%
11: Lehet mosdatni a szerecsent, de akkor nézz vissza pár évet és az is kederül, hogy olyan évek is voltak, amikor többen haltak meg, mint 2020-ban. Azt mivel magyarázod? A halálozás nem magasabb, mint az átlagos ingadozás, viszont rengetegen haltak meg a korlátozások és a szándékosan összeomlasztott egészségügy miatt.
2021. aug. 18. 11:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
2017. januárban és februárban két hónap alatt 26.970 fő hunyt el influenzában. Mégsem csináltak semmilyen korlátozást, semmilyen cirkuszt, nem pánikoltatta a sajtó a népet, hogy mindmeghalunk. Nem volt kötelező az oltakozás, a szájkosár, a teszt. Minden ment úgy ahogy kell. Csak az nem látja, hogy miről is szól ez az egész, aki nem akarja. És sajnos sokan nem akarják észrevenni, hogy milyen szinten ba...ták át az embereket a politikusok szerte a világban.
2021. aug. 18. 11:54
 15/15 anonim ***** válasza:
88%
13: Én 30 évre visszamenőleg megnéztem nem csak a hazai hanem az EU-s adatokat is (ez utóbbit csak 20 évre) és nem láttam benne sehol azt az évet amikor több lett volna a halálozás mint 20-21-ben. Mutasd meg nekem ezt az évet és ellenőrzőm még 1x.
2021. aug. 18. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!