Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Neurológiai vizsgálatnak...

Neurológiai vizsgálatnak lehet hinni?

Figyelt kérdés
Szédülés miatt mentem el kivizsgálásra, sokat vizsgált és alaposan de olyan idétlennek tűnt “mosolyogjon, dugja ki a nyelvét, ugráljon fél lábon, reflexek” azt mondta tökéletesen megfeleltem mindennek de egy ilyen vizsgálatból tényleg kiderülne ha gond lenne? Ne értsetek félre csak nekem ez nem kézzel fogható mint valami röntgen stb. Azt mondta pszichés alapon vannak a bajok.
2019. szept. 4. 12:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem!

Inkább jósoltass, a Gyakori ezotéria rovatában, valamelyik agyhalottal.

2019. szept. 4. 12:09
 2/4 alletta ***** válasza:

ezek tényleg a neurológiai vizsgálat részei. próbálják kizárni a neurológiai bajokat.

szédülés lehet fül, látás problémától is. legkönnyebb mindjárt pszichés okra ráfogni.

2019. szept. 4. 12:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyszer engem is elküldtek mert lezsibbadt a fél oldalam fogamzásgátlótól.Ugyan ùgy azt mondták,hogy elmebajos vagyok.

De legalább tudod,hogy nem neurológiai a szédülés.

2019. szept. 4. 12:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha neurológiai vagy fül eredetű a szédülés, azt a neurológus egy ilyen fizikális vizsgálattal el tudja dönteni, sőt, ha valaki pszichés okból szédül, annak is lehetnek egyértelmű jelei ilyenkor.

Viszont azt nem tudja megmondani, ha más ok miatt szédülsz, merthogy rengeteg oka lehet a szédülésnek, az alacsony vérnyomástól a fronton át a vérszegénységig. De a legkomolyabb okot, az idegrendszerit ki tudja zárni egy fizikális vizsgálattal.

2019. szept. 4. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!