Aki megkapta a 3. oltást (vagy ismer ilyen személyt) milyen mellékhatásokat tapasztaltatok? Hasonlóakat, mint a 2. oltásnál?
#1-esnek szólt, amit előbb írtam
#2 Köszönöm a választ! És a második oltásnál?
Családomban többen orvosok ők megkapták a harmadikat, plusz a nagyszüleim.
Mindenki nagyon jót aludt tőle (pfizert kaptak), bár abból kiindulva, hogy nekem is egy negyed algot kellett bevenni család orvos tagjainak a javaslatára, lehet, hogy mindenki kapott azt is.
Korábban is ez volt körülbelül, kivéve a tesóméknál, ott az egész klinika napokig lázas volt az első oltás után (volt covidos néhány héttel előtte a klinikán, lehet, hogy akkor a tünetmentesek is elkapták). A másodikat már ő is "jól" viselte.
1-es
Nem is tudtam, hogy ez így megy most, az ember nem is regisztrál, csak besétál, a nővérke meg tűvel a kezében rögtön meg is kérdezi, hogy akkor magának is egyet?
Na, na. Nem így van. Besétálni lehet, és még az is hogy kap valamilyen oltást. De előtte ki kell tölteni az adatlapot, és igazolni, hogy milyen oltásokat kapott, és mikor. Ez biztos.
9-es
Szerinted én miért kérdeztem az 1-estől...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!