Van itt olyan aki ismer olyan embert aki elkapta a koronavírust?
Figyelt kérdés
Milyen tünetei vannak/voltak?Mennyi idős?Meggyógyult vagy javult az állapota?
Kíváncsi vagyok kinek h sikerül átvészelni,milyenek a tünetek.
2020. márc. 28. 21:34
1/12 anonim válasza:
Apukám egyik barátja Angliában el és elkapta. A korát nem tudom pontosan de 30-40 között. Lázas volt, hasmenése volt, fájt a feje,torka. Köhögött. Pár napig tartott aztán elmúlt. Nem volt nála olyan nagy gáz viszont vannak súlyosabb esetek is és nem csak az idősekre veszélyes! Ez fontos ez egy tévhit
2/12 anonim válasza:
"ez egy tévhit"
Ki hiszi ezt? Főleg, hogy naponta 100% leírjátok ide
3/12 anonim válasza:
Enyhe esetben mint egy durvább megfázás, súlyosabb esetben mint egy tüdőgyulladás - az meg sosem mókás dolog. Egy egészséges szervezet ágynak dől de átvészeli, egy legyengült immunrendszerű, krónikus betegnél már fokozott kockázat.
4/12 anonim válasza:
jelen, egy cseh 17 éves lány, semmi baja
5/12 anonim válasza:
Nincs koronavírus járvány! Ez az egész csak egy hatalmas átverés.
6/12 A kérdező kommentje:
Uram atyám,hogy lehet valaki ilyen hülye.És aki beteg lett,mégis mi baja?
2020. márc. 29. 15:25
7/12 anonim válasza:
Pacsi! Egy cimbi Londonban, jó arc, 51 éves. Egy zsúfolt bevásárlóközpontban kapta el. Elmondta, hogy, neki: 1. Nap ólmos fáradtság, 2. Nap láz, ami innentől napokig ment egyre feljebb, és egy kis torokfájás, 3. Naptól erős hátfájdalom, majd mellkasfájdalom-fejfájás és megjött a száraz köhögés is. Kb a 6-7. napon lett képes értelmes mennyiséget inni és normálisabban enni, ekkorra csökkent a láz. Még otthon figyel izoláltan
8/12 anonim válasza:
Aki beteg lett az megfázott, influenzás stb. A komolyabbaknak mind volt más betegségei csak, most ráfogják erre a kamuvírusra. Ez a vírus nem az embert, hanem a gazdaságot támadja, mert azt akarják, hogy mindenki adósságban ússzon.
9/12 anonim válasza:
1. Olaszországból jöttem haza februárban és akkor elkaptam a koronavírust. Valószínüleg én voltam az első fertőzött Magyarországon de mivel erős az immunrendszerem egy gyengébb influenzával megúsztam ( igen korona volt nem viccelek)
10/12 A kérdező kommentje:
Utolsó és neked milyen tüneteid voltak?Hány nap alatt gyógyultál meg?
2020. márc. 31. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!