Ezt a koronavírust elképzelhető, hogy mesterségesen hozták létre?
A koronavírusnak korábban is volt rengeteg fajtája csak senki nem foglalkozott vele különösebben, kert emberre nem volt veszélyes. Jelenleg is ami embereket fertőz abból is több fajta van, mert mutálódik a vírus. Ezért is nem nagyon tudnak vagy akarnak vele kezdeni valamit. Ha az egyikre kifejlesztenek valamit az a többire nem működik.
Lehet még többszázezer vagy több millió ilyen baktérium vagy vírus amivel eddig nem foglalkozott az átlag ember (vagy a tudósok se ismerik) és párszáz év múlva komolyabb károkat fog okozni mint a pestis és lepra együtt.
Nem hinném hogy mesterségesen lett volna alkotva. De látom sok paranoid ember van. Az a baj, hogy sok ember elméjével nincs minden rendben. Most ha kitör egy járvány akkor azt biztos valaki szándékosan okozta. Ha meg régebben tört ki akkor biztos a Sátán volt. Egyszerűen annyiról szól a dolog amit már a kicsi gyerekeknek is mondanak, ha beteg vagy, rosszúl érzed magad ne mászkálj, maradj otthon. Meg amúgy is gyakran moss kezet. Ha már az a bizonyos kínai is megült volna otthon akkor ő lehetett volna az egyedüli beteg. Ha akik elkapták ott még kínában akkor azok otthon maradnak (ott ahol volt a szállásuk) akkor se terjed tovább. Ez csak az emberi butaság, hogy kezet mosni minek, tapogassunk össze mindent, mindenkit, ha beteg vagyok nem számít menni kell. Pedig simán meglehetett volna állítani a világjárványt pár hirtelen drasztikusnak tűnő intézkedéssel.
Figyi nem tudom mi ez a lepontozás. Kérdeztek valamit, én meg leírtam az én szempontomat. Nem fogok senkit se lehúzni, csak mert más véleménye van mint nekem. Te ezt gondolod én meg azt. Tartsuk egymás véleményét tiszteletben!
1-es voltam. :)
MERS es SARS is koronavirusok voltak, 30 es 10 % kozotti halalozasi arannyal. Csak mondom. "picit" halalosabb, mint ez.
De mindegy.
Az igazság, hogy egy kimutatás bebizonyítja, hogy igen.
Majd másnap egy másik kimutatás bebizonyítja, hogy nem.
Ez már csak ilyen! Sosem fogod megtudni az igazságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!