Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki az egészségügyben dolgozik...

Aki az egészségügyben dolgozik és nem akar oltatni, mit csináltok?

Figyelt kérdés
Van vlm kiskapu? Háziorvostól igazolás?

2021. aug. 15. 21:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%
Én atestem a covidon. Ilyen beteg életemben nem voltam. Pedig nem voltam lélegeztetőn. Most meg pár hónap után annyira hullik a hajam, hogy hamarosan kopasz leszek. Azelőtt sosem volt semmilyen egészségügyi problémám. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy elég súlyos betegségről van szó.
2021. aug. 16. 02:11
 12/23 anonim ***** válasza:
39%
6-os hazudik, összeollózta a szavakat.
2021. aug. 16. 06:43
 13/23 anonim ***** válasza:
27%
Jaja... Meghalt 4 millio ember... Huuu... A rohado egészségügy miatt is ennyit ájvékoltatok, vagy csak most sikerült megnézni a justice leaguet?
2021. aug. 16. 08:45
 14/23 anonim ***** válasza:
32%
6 ha fel akasztod magad, azzal szerintem mindenki jobban jár. Ilyen mentalitással végig mész az utcán, és el hervadnak a virágok... Nem csodálom, hogy az osztályodon hullottak az emberek, kis katasztrófa turista.
2021. aug. 16. 08:55
 15/23 anonim ***** válasza:
31%
11 a legtöbb ember pedig meg sem érzi... Szerinted miért lehet ez?
2021. aug. 16. 08:57
 16/23 anonim ***** válasza:
35%
Aki egészségügyi dolgozóként nem olt, meg is érdemli, hogy lapátra tegyék, és akár utcára kerüljön. Csoda, hogy őket ennyi aggyal alkalmazták eddig.
2021. aug. 16. 16:57
 17/23 anonim ***** válasza:
44%

16 te meg azt érdemled meg, hogy ne legyen személyzet, aki ellát, ebben a kimagasló egészség ügyben .. brühühü korona vírus... Mert más betegség nincs, ugye?

Aki egészségügyi dolgozóként nem olt, annak meg van az oka... Vagy eddig n nem az obégattátok, hogy ön tudják a tutit? Nem kéne már kicserélni a pellust?

2021. aug. 16. 17:08
 18/23 anonim ***** válasza:
42%

6-os vagyok, és nem Magyarországon dolgozom; + egy kicsit magasabb beosztásban, mint a tudatlan magyar szarkiszedő oltásellenesek.

És nem hazudok, és nem ollóztam össze semmit. És nem akasztom fel magam, mert duplán oltott vagyok, nem a kinai meg orosz sósvizekkel (ergo, nem kell felakasztanom magam, mert oltottként a covid nem fog padlóra küldeni - az akasztás az oltatlanoknak jó megoldás)

Már jelentkeztem a 3. oltásra is (igaz, még nem vagyok jogosult rá, mert nem vagyok elég öreg)

17: a magyar ápolónőket ezzel a mentalitással ki szokták rugdosni a munkahelyükről, és ők azok, akik úgy mennek vissza Mo.-ra, hogy "jaj, nagyon rossz kint, olyan honvágyam volt... és nem fogadtak be, és állandóan piszláltak". Hja, itt nincs zsebbe dugott ezres naponta, csak azért, mert a naccságos nővérke méltóztatott kicserélni a háromnapos ivóvizet a pohárban.

2021. aug. 16. 21:05
 19/23 anonim ***** válasza:
45%
18 örülök, hogy minél távolabb élsz. Miért nem ott osztod a tenger sok eszed? Amúgy oltott is fertőződik meg, és van rosszul... Ne tedd messze a kötelet kis ájvékmano.
2021. aug. 16. 22:30
 20/23 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem mindenki egyéni dolga eldönteni, hogy beadatja magának vagy sem, eleve ezt hangoztatták sokáig, hogy nem kötelező, de érdekes a felelősséget egy orvos se vállalná ha két napra rá meghalna az oltás után úgy mint egy rokonunk...
2021. aug. 17. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!