Akár recepciós vagy ahhoz hasonló munkakörben egy rendszergazda végzettséggel el lehet helyezkedni?
Figyelt kérdés
Vagy valami informatikával kapcsolatos hely van egy kórházba mert érdekel az egészségügy de infós a végzettségem2021. febr. 14. 18:51
1/9 anonim válasza:
Dehogy infos a te vegzettseged, maximum az altsulis szamtech szakkorbe jarsz.
A korhazakban is van IT osztaly. Ha tenyleg lenne barmilyen kepesitesed, ket kezzel kapkodnanak utanad mert annyira keves a szakember aki azert a nyomorusagos penzert elvallalja.
2/9 anonim válasza:
A recepciós munkakörhöz általában érettségi kell. Ha ez van, és jól szerepelsz az állásinterjún, akkor fölvesznek. A többi végzettség nem számít.
3/9 A kérdező kommentje:
#2 nem tudtam mashogy megfogalmazni mi az aki felveszi a beteget osztályra nem recepciós?
2021. febr. 14. 20:28
4/9 anonim válasza:
nem, hanem szakképzett ápoló. A recepciós az olyan, mint a portás. A nincs középfokú egészségügyi (ápoló) végzettséged, akkor nem lehetsz ápoló.
5/9 A kérdező kommentje:
Ahh fenebe akkor ez bukta
2021. febr. 14. 23:06
6/9 A kérdező kommentje:
Nem ápolónak akartam konkrétan hanem ilyen asszisztenshez hasonló valakinek aki csak adatokat veszfel
2021. febr. 14. 23:07
7/9 anonim válasza:
veszfel?
Komolyan ?
(Ezután az elsővel kell egyetértenem)
8/9 A kérdező kommentje:
Miért mit mondtam rosszul azt te hogy mondanád ha jön a beteg vagyok és be kell vinned a gépbe az adatokat.
2021. febr. 16. 13:28
9/9 anonim válasza:
Példa:
Felvesz egy 100 000 forintos kölcsönt .
Gyula 100 000 forintos kölcsönt vesz fel.
Harmadik osztály ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!