Akik beadatták az első két oltást, beadatjátok a harmadikat is?
Figyelt kérdés
Nem kérek covid-tagadó kommenteket, köszi.2021. aug. 15. 20:22
11/39 anonim válasza:
Majd ha elég idő eltelt, és lesz updatelt verzió a variánsok ellen, vagy ha orrspay
12/39 Metionin válasza:
A jelenlegi ajánlás szerint aki egészséges, annak elég a 2. Szerintem nem adatom be, csak ha valami pluszt nyújt az előzőekhez képest. Sinot kaptam, abban teljes vírus volt, elvileg hatékonynak kell lennie amíg a variánsok csak a kis fehérjeköpenyüket cserélgetik.
13/39 anonim válasza:
Elöző. Virusok nemléteznek. A covidot még nemis izolálták ,mikroszkopos felvételt se látott rolla senki,csak mindenféle animációs filmekbe mutogatták meg megszerkesztett digitális kèpeken. Szóval nincs egyik vakcinába se ez a virus és nemis virus ez.Úgy átvágtak mindekit...legnagyobb beetetés ez a covid.A vakcinába meg semmi olyan nincs amitől neg a te immunredszered erősebb lessz. Sőt ez egy egészségre ártalmas valami,amitől még akik a vért megvizsgálják nemtudják hogy miez mert ilyet még nemláttak a vérbe.
14/39 A kérdező kommentje:
hú anyám. na, én olyanra sem hallgatok, aki olyanokat ír, hogy “rolla” meg “lessz”. további szép napot!
2021. aug. 16. 16:44
15/39 anonim válasza:
Helyesirás guru oltasd be magad !mert mergérdemled💀
16/39 anonim válasza:
Nekem majd csak október végén telik le a négy hónap, addig még szinte bármi meg akármi is lehet... Tehát egyelőre még várok a döntés meghozatalával, hiszen még nem aktuális a számomra.
18/39 Metionin válasza:
13. Oké megyek és visszaadom a diplomámat.
19/39 anonim válasza:
18: baszki és ilyen emberek köztünk élnek, internetük és valószínűleg szavazójoguk is van.. 🤦♂️
20/39 anonim válasza:
3.-at feleslegesnek tartom. Majd meglátom. Viszont a 13.-asnak üzenem, hogy ennyi ésszel csodálom, hogy még szabadlábon van és nem mutogatják állatkertben 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!