Oltottaknak is jöhet teljes lezárás a negyedik hullámban?
Figyelt kérdés
Azt nyilatkozták ugye, hogy nem lesz már olyan szintű lezárás és karantén, mint anno, illetve választási év lesz, szóval amiatt is gondolon, hogy próbálnak nem elveszteni még több szavazót.
Én abban bízom, hogy ha lesz is korlátozás, már nen olyan szintű lesz, hogy online oktatás meg ilyenek. Vagy visszahozzák, hogy oltási igazolvánnyal lehet bizonyos helyekre menni. Egyetemre járok, mellette vendéglátásban dolgozom, nagyon nem szeretném, ha megint megszűnne a munkám😔
Ti hogy látjátok reálisnak?
2021. aug. 7. 10:20
11/16 Molettimado válasza:
9: a válasz egyszerű: Gödény nem virolúógus, hülyeségeket és valótlanságokat állít, és sokan nekik hisznek, és ha ő azt mondja hogy ki kell menni a hősök terére. Nem szabad hagyni hogy elvegyék a szabadásgunkat? A vírus ezt hallja? Oké a szabadségunkért kell tüntenti mert ezt művelik velünk, de attól még veszélyes a covid. Igen tudom van aki szerint kamu a vírus. Egyébként ha annyira tüntenti akartok a normális életért nem hinném hogy Budapest a jó hely. Inkább Wuhanba kéne elmenni tüntetnetek, komolyan oda én is jönnék veletek. Elvégra Kína csinálta az egész szart.Miattuk van minden.
12/16 Molettimado válasza:
7: tényleg???? Nézd tükörbe és mondogasd mert ti oltásellenesek vagytok szellemi fogyatékosok meg gyogyósok. Kis szuritól paráztok??? Idióták.
13/16 Molettimado válasza:
10: szerinted itt csak a jalálról van szó??? Mert arról is hogy ha valaki elkapja, nincs beoltva akkor lehet túléli de egy életre károsodik valamelyik szerve. Bár egy oltásellnes agyhalott ezt úgysem érti.
14/16 anonim válasza:
12
7-es vagyok. Én 6-nak válaszoltam...
15/16 Molettimado válasza:
7: akkor neharagudj, bocs!!!!! Akkor a 6-os nak cimzem: agyalágyult oltásellnes, szuritól rettegő gödny hívő.
16/16 anonim válasza:
6: mit dolgozol? Milyen végzettséged van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!