Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid 3. oltás - melyik...

Covid 3. oltás - melyik kórházban mivel oltanak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van valahol elérhető információ arról, hogy melyik kórházban milyen típusú vakcinával történik a COVID-19 3. oltás? Konkrétan a Bp. XIV. kerületi Uzsoki érdekel.

2021. aug. 6. 08:22
 1/6 anonim ***** válasza:
A háziorvosok fognak oltani, nem kórházi oltópontok, és még senki nem tud igazán semmit.
2021. aug. 6. 08:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Ami van és kompatibilis a tiéddel. Nem lehet tudni előre.
2021. aug. 6. 08:43
 3/6 krwkco ***** válasza:
69%

Szerintem, ha nem Sinopharm-ot kaptál és nem vagy idős, akkor egyelőre nem érdemes 3. oltást kérni.

A felmérések szerint a Pfizer, a Moderna és a Szputnyik is elég jó védettséget ad a komoly megbetegedés ellen. Ha elkapunk egy enyhe lefolyású fertőzést, akkor meglesz a harmadik ismétlő immunizáció is. Szerintem akkor lesz mejd érdemes 3. oltást kérni, ha lesznek az új variánsok elleni oltóanyagok.

2021. aug. 6. 09:45
 4/6 anonim ***** válasza:
A Honvédban ma Pfizert kaptam 3.nak. Megkérdezték mit kérsz.
2021. aug. 6. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Ma oltottak honvéd kórházba pfizerrel. De bármelyiket kerhettem volna csak moderna nem volt.

Tesóm szent László a pfizert kapott ő nem választhatott.

2021. aug. 6. 23:11
 6/6 anonim ***** válasza:
És a honvéd kórházba a kedved doktornő kérdezte mit szeretnék mondtam moderna vagy pfizert. A moderna kell a kisgyerekeknek 12 17 között azért van kevés belőle sajnos
2021. aug. 6. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!