Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Covid oltás nélkül mehetek...

Covid oltás nélkül mehetek kórházba kísérőként?

Figyelt kérdés

Hallottam valami olyanról, hogy beteg hozzátartozómat nem kísérhetem be a kórházba kezelésre mert nem vagyok oltva.

Ez igaz?

Neten nem nagyon találok semmit erről.

Kérlek titeket ne trollkodjatok, mert beteg hozzátartozót kell rendszeresen kórházba hordani kezelésre.

2021. jún. 21. 09:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
59%
Kérdezd meg a kórházat. Van ahol a kísérőnek védettségi igazolvánnyal vagy 48 órán belül végzett negatív eredményű PCR teszttel kell rendelkeznie.
2021. jún. 21. 09:31
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi, de meg nem kérdezem mert akkor nem engednek be 😅
2021. jún. 21. 09:33
 3/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
80%
Attól, hogy megkérdezed, nem listáznak, nem fogják tudni, hogy te voltál-e. A másik az, hogy szerintem már minden intézmény honlapján fent van ez az infó, de legtöbb helyen a kísérőket nem engedik be akár van oltási igazolványa, akár nincs, a zsúfoltság elkerülése a cél.
2021. jún. 21. 09:54
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.
2021. jún. 21. 09:55
 5/16 anonim ***** válasza:
67%
Esélyes, hogy sehogyan sem fognak beengedni, engem sem engedtek be apámmal, sőt aki belógott, azt kiküldték.
2021. jún. 21. 10:08
 6/16 anonim ***** válasza:
31%

Szemtanúja voltam, MÁV Kórházba nem engedték be a feleséget a férjével.

Sajnos, ez a járvány pusztító minden szempontból! A megoldás minden problémára Isten kezében van! De ezt nem akarják elfogadni a legtöbben!

Máté evangéliuma 24:14."És a királyságnak ezt a jó hírét prédikálni fogják az egész lakott földön tanúságul minden nemzetnek és akkor jön el a vég."

Vagyis a rossz dolgoknak lesz vége!

2021. jún. 21. 11:44
 7/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
17%
Így van, Isten kezében vagyunk és a rossz dolgokat felváltja az öröm, a boldogság, a szeretet, béke, viszont előbb ahhoz meg kell halni.
2021. jún. 21. 11:49
 8/16 A kérdező kommentje:
Vallási fanatikusok kíméljetek.
2021. jún. 21. 12:05
 9/16 anonim ***** válasza:
74%
Engem sem akartak beengedni, aztán átmentem a mentős ambulancia bejárathoz, ott a kutya nem nézett rám ott jutottam be a a kórházba, én is a beteg feleségemet kísértem.
2021. jún. 21. 12:08
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Kórházba nem fognak beengedni így. De milyen felelős' hozzáállásod van, hogy képes vagy bemenni kockáztatni a legyengült immunrendszerűek életét. Ez tök gáz!
2021. jún. 22. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!