Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mik voltak a tüneteitek a...

Mik voltak a tüneteitek a második Pfizer oltás után?

Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat :)

2021. jún. 19. 21:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Oltási reakció? Lázas lettem az oltás napján, estére hőemelkedésem lett, 37, aztán felment 38.2-ig. Másnap reggelre lement, jobban voltam, aznap megint lázam lett. Estére elmúlt. Azóta minden rendben.
2021. jún. 19. 21:42
 2/15 anonim ***** válasza:
69%
Az ég világon semmi. Elsőnél is csak fáradtság volt.
2021. jún. 19. 21:44
 3/15 anonim ***** válasza:
65%

Ma már ez legalább a harmadik kérdés a második Pfizer utáni tünetekröl.

Gyakorlatilag a többségnek az oltás helye lehet fájdalmas, esetleg fejfájás, kisebb höemekedés, és ennyi.

2021. jún. 19. 21:48
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ment a hasam, fájt a fejem és be durrant az oltás helye.
2021. jún. 19. 21:49
 5/15 anonim ***** válasza:
2021. jún. 19. 21:49
 6/15 anonim ***** válasza:
91%
Másnap lázas voltam és fájt a fejem.
2021. jún. 19. 21:59
 7/15 anonim ***** válasza:
61%
Furán punnyadt voltam, kialudtam másnapra.
2021. jún. 19. 22:01
 8/15 anonim ***** válasza:
93%
Beadás után szinte azonnal a karfájással kezdődött. 1-2óra múlva ólmos fáradtság, állva tudtam volna aludni. Majd estére fejfájás, általános rossz közérzet, hőemelkedés, hidegrázás, de úgy hogy vastag ruha, vastag polártakaró+ gyapjútakaró alatt reszkettem. Másnapra 38-39 fokos láz, még rosszabb általános közérzet, étvágytalanság, hányinger, gyengeség, de kb úgy hogy alig álltam a lábamon, szédülés, feküdtem egész nap. Ezek mellett brutál bedurrant nyirokcsomók hónaljban és nyakon, a fejemet alig tudtam mozdítani úgy fájtak a csomók. A láz kitartott egész másnap nappal, de este 9 körül egyik pillanatra a másikra elvágták mintha semmi nem történt volna, egycsapásra jobban lettem. Oltás utáni második napon már csak az oltás helye fájt minimálisan és a fejem picit. Az elsőt is megszenvedtem, de ott enyhebbek voltak ezek a tünetek és hőemelkedésem volt csak, de ott a fejfájás napokig kitartott. Nem volt covidos, csak az én szervezetem reagált így rá, de 1 oltás után már max ellenanyagom volt.
2021. jún. 19. 22:10
 9/15 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó vagyok, azt elfelejttem hogy ez 5 hónapja volt és azóta semmi tünetet nem tapasztaltam az oltástól, kivéve a még mindig magas ellenanyagszintet, de ez volt a cél.
2021. jún. 19. 22:12
 10/15 anonim ***** válasza:
84%

Miert pontoznak le mert leirtam mi volt? XDDD 2es

Baszki nekem semmi gondom nem volt ennyi.

2021. jún. 19. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!